Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Bali27 #9617 üzenetére

    Az a szoftveres módra vonatkozott. Ha nem ismeri fel a karit, akkor azzal kell telepíteni, vagy ha már fent van, akkor inni-ben aktiválni. Ja, a másik a display-menü, az alapból nincs benne már évek óta, de ini-ben aktiválható, és teljesen működőképes. Leírásban ott van.

    Abu85: A telepítéskezelővel sorozatosan ugranak ki az atkmdiag-os hibák, anélkül meg soha. Nem kell ahhoz állandóan futnia, hogy belecsesszen a rendszerbe! :Y (Mint azt a tapasztalat mutatja. :P ) Nálam a W7 meghajtója sem zavar be semmit, de ugye nem is hagyom, hogy az AMD garázdálkodjon a gépemen. :P Felteszem eszközkezelőből a drivert, és simán beül a w7 meghajtó helyére, hibátlanul. Mint írtam, így megmarad a fix stabil W7 meghajtó is. ;)
    Nehogy a W7 hibája legyen, hogy az AMD telepítéskezelője nem képes feltenni az AMD driverét! :)) :N Mint te is sokszor írtad, a tk. dolga az lenne, hogy a usernek semmi gondja ne legyen a telepítéssel... :) Akkor ez most kinek a sara? A useré v. a W7-é, mert ugye az AMD-é nem lehet... :U

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák