Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Komplikato #7454 üzenetére

    Akkor lehet, hogy vmi olyan mókus kell neked, akik most éppen HD38xx topicban osztják az észt (anno 58xx-ban voltak ilyenek szép számmal), hogy minden ATI driver tökéletes, csak a sok hülye user nem tudja, hogyan kell használni a gépét. :DDD

    videó: Driver sweeper kiírja, hogy mi van a gépen, és tényleg nem szed le mindent, töröld azokat a fájlokat kézzel. Érdemes registry-t is pucolni. Amúgy CCC-t használsz? Mert az aztán tényleg sok szarságot machinál a rendszerben, ez esetben megint pucolás kézzel (fájlok és registry). Lesz ott User mappában, AllUsers-ben, Program Files-ban, meg még ki tudja, hol a szarban, Sysem32-ben tutira.
    Persze, a hibát nézve, nagyobb az esély arra, hogy a JetAudio vmi szar codec-csomagot is felpakolt magával (valami jobbat kéne használnod, pl. MPlayert), és azt aztán tényleg nehéz pucolni. Az ATI AVIVO csomagot telepítsd újra, mert vsz. az sérült, talán segít. Ha codec-ek a hunyók, akkor hiába cserélgeted a meghajtókat.

    Theater mód: ATT-t lehet érdemes még kipróbálni, csak aktiválni kell benne a képernyőkezelést (honlapomon/logout-on a leírás).

    Departed: 10.1-ben biztosan van, tegnap direkt azért Oblivionoztam egyet. Kényszerített módban is szépen dolgozik. HD4870. Amúgy meg HD4xxx-hez 9.9-es Catalyst-et használj.

    kimi02: UAC volt?

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák