Új hozzászólás Aktív témák

  • Aylarth

    tag

    Sziasztok!
    Nagyon megköszönném ha tudna valaki tippet adni a problémámra, mert nem tartom magam hülyének a dolgokhoz de már kopaszodom a hajtépéstől, és remegő ujjakkal verem most a billentyűzetet.
    Tényállás következő:(gépkonfig adatlapon)
    Kiporolt gép, stabilan rögzített minden alkatrész. Frissen telepített Win7 64-bit SP1.
    Legújabb 11.2-es Catalyst volt feltéve, amikor a következő hibaüzit dobta amikor egy villódzás után nem mozdult a képernyő:..Az AMD képernyő illesztő driver nem válaszolt majd ezt követően újraindult"
    Oks, driver sweeperrel driver le, korábbi fel. Ezt eljátszottam párszor, majd formatálás utáni, win újrainstall. Ekkor már hangkártya drivert kihagytam, és szépen szűzies újrainstalálások folytán kipróbáltam a 10.6, 10.6, 10.7, 10.8-as drivereket is.
    A hibajelenség jó esetben egy képernyőmordulás és a fentebb leírt hibaüzi, rosszabb esetben az egész gép újraindul, úgy szolidan kb óránként 4X amitől sejthető, hogy milyen állapotban van az ember. :W :W
    Most jelen állás szerint 10.5-ös driver van, de megint szórakozik...
    Tudna valaki segíteni pls??? :F
    Már úgy érzem mindent kipróbáltam, más tűzfalat tettem fel, engedélyeztem a CCC-nek a kommunikációt mindenfele, volt amikor letiltottam az induló programok listájából, de még mindig újraindul / elmegy a kép.
    Legmélyebb tiszteletem aki erre tud megoldást! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák