Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Őszintén én láttam az XDefiant-ban potenciált, a Bétákkal jól szórakoztam, a legutolsóban a matchmaking és a lagg sem volt már vészes. Erre a két nagy platformtulajdonos (Sony, MS) visszadobta... nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani de mivel az egy F2P cím, gondolom nem szerették volna ha az aranytojást tojó tyúk kapott volna egy "ingyenes" konkurenciát megjelenés előtt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Régi COD fejlesztők dolgoztak rajta, a gunplay gyors és szórakoztató és azon van a hangsúly, nem streakek meg skillek döntenek. A játékmódok és a pályák sem rosszak, egész nagy a választék. A Crossplay-t is be lehet állítani többféle módon amit eddig rengeteg helyen kértek a játékosok. Nagyobb bugok sem voltak már az utolsó bétában. Azért a Division-ök egész jól szerepeltek eddig, egy esélyt megérdemelne az XD, ha beleáll a földbe akkor is csak az UBI járna rosszul.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkezett a mindenki által ismert sorozat idei felvonása amellyel kapcsolatban a negatív kritikák vannak a többségben - de vajon tényleg rémes lett az idei epizód?
- Milyen autót vegyek?
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assassin's Creed Odyssey
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Új bontatlan Playstation 5 Disc Edition Deák térnél átvehető.
- SONY PSP + 8 Gb flash kártya
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan állapotban
- JÁTÉKKONZOLOK ELADÓAK! / PS4 SLIM/PS3 SUPER SLIM/XBOX ONE S 500/ MINDEN LEÍRÁSBAN!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest