Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz nutella1 #10411 üzenetére

    És meg is van, a játék, az SBMM beállítja. A fentebb, #10399 -ben betett grafikon saját játék, cirka 266 nap, eddig. A legelején, miután pár kézreálló fegyvert sikerült találni, szépen lehet haladni, ha odafigyelsz az SBMM hülyeségeire, pl amikor szívatni kezd, rögtön kilépsz, nem hagyod, hogy nullára írja a játékaidat - pár meccs után úgyis elunja az ostoba AI -a, és hagy megint játszani. De abban a pillanatban, úgy 3 hónap játék után, amikor elkezdtem csak a camo challenge -ekre ráállni, és már nem érdekelt a KD, csak a challenge legyen meg, rögtön elindult a "ballanszírozás", először egy szép eséssel, majd csodák csodájára, immár kb száz napja egy gyönyörű egyenes a vonal az eredmény. Ha hagysz neki időt, ő szépen beállítja a szintet. Mindegy, hogy jól játszol, vagy rosszul, balanszban leszel.
    Ugyanerre panaszkodtak már az MW2019 játékosai is, hogy egy adott szinten (valahol az 1 KD% körül, kit alatta, kit felette) tartja őket a játék, ha csak szimplán, ereszd el a hajam alapon játszanak - függetlenül attól, hogy mennyire jó vagy rutinos játékosok. Egyszer gyermetegen könnyű lobbikba dobál, tálcán kínálja az ellenfeleket, gyakorlatilag az orrod előtt spawnolnak, neked háttal, ugrás közben, röptében is bárkit leszedsz, ha fél méterrel mellé is durrantottál - máskor meg ugyanez van, csak te vagy a fütykös rosszabb végén... De a balanszt, azt következetesen tartja)
    Egyszóval kicselezni ki lehet, mert a trigger továbbra is ostobán van belőve. Mostanában egye kvesebb időm és kedvem van játszani vele , de ha tovább tolom, akkor ez a görbe annyiban fog változni, mint a 2019 -nél - ott is kb 280 + 300 nap körül ért véget az összes fegyó camo -zása, és végre lehetett játszani a saját játékot:

    (itt más a mérték, kb 1050 nap, de jól látszik a kb 1/3 -nál lévő, harmadik mélypont után, hogy onnan már nem tudott érdemben beleszólni az SBMM, mert figyeltem a marhaságaira.)
    Szóval ennyire nincs belenyúlva a játékba - szerintem :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák