Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz Delerium #1440 üzenetére

    Ez sima multi, ott mindig tele van dobálva botokkal. Rankeden kell ilyet össze hozni, persze arra jó, hogy jöjjön az xp, meg személy szerint nekem amikor behozták ezt a capture the flag módot akkor már nagyon bejött. Azt nem értem ranked-ba miért nem lehet ilyeneket bele tenni? Mert az a 4 játékmód az kurva unalmas már.

    Hát ezt, se láttam, hogy késni fog az update azért elmehetnek már a pic.....ba. Minden egyes k..... ranked/br szezon váltáskor késnek. Vicc ez az egész.

    "de legalább ha már ennyit dolgoznak vele akkor nem lesz tele új bugokkal. Remélem."

    Ne is reménykedj, ami hónapok óta van random hanghibák, hogy elmegy meccs közben, nekem volt, hogy rankednél matchenként elment, és mindig ki/be lépkedni a játékba, főleg úgy, hogy 6x megcsinálta ezt egymás után kibaszott dühítő. Laggok össze vissza, dsync és még lehetne sorolni.

    Azt látom szarnak bele a hiba javításokba, nyomják ki a draw/láda hülyeségeiket és veszik az emberek mint a cukrot és jól van ez úgy. Most is mi volt, draw-ba megtudod venni a kn-t meg a karaktert ami már volt egyszer, meg elvileg a következőbe benne lesz az ak47 black/gold asszem ami volt már ládába és most draw-ba teszik bele....

Új hozzászólás Aktív témák