Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Kom-ancs #4668 üzenetére

Ennek egy olyan variációját már írtuk többen,hogy furamód azt hittük,csaló van fent,viszont Én ezt nem HC-n láttam...ellenfélnek mutatta az ipsét a gém,és ha rálőttem,akkor jött a HC-s Friendly Fire...viszont Ő gond nélkül lelőtt.Ami az egészben a furcsa volt,hogy tényleg lesett az ipse picit,szóval lehetett ilyesmi,és ráadásul nem HC-n eleve nem is lehet csapattársat sebezni...

Lehet valami kommunikációs hiba jöhet létre azoknál,akik váltogatják a 2 módot,esetleg akkor,ha pl.a HC-ból jövő beesik egy sima lobbyba,és host lesz,ilyesmi...

Egyébként Nekem csalásnak az ilyen azért volt fura,mert hirtelen 2 lobbyban egymásután találkoztam ezzel,és a delikvens sem nagyon élt vissza vele,csak lesett,hogy jövök szembe,lövök,meghalok...a kör végén se volt nagyon kirívó eredmény asszem.Szóval ez lehet valami központi szerverbicsaklás...mert hiába lobbys a rendszer,mégis van egy központi szerver,ami kontrollál és felel a statok menedzseléséért+gondolom egyéb infók is kerülnek a körökről tárolásra,hisz ezért lenne a kör végén a report lehetőség.

No persze,ha végre lenne bannolás...igaz olyan kevesen tolják PC-n,hogy lényegében mindegy is. :W

Nem értem,miért nem lehet összehozni a konzol Vs. PC multit...bedugja az ember a kontrollert,máris mint a konzolosok.Piszkálod az egeret(bal gomb),billt a kör alatt?1-2 figyelmeztetés,majd kick...már lehetne is minden módban rendesen tolni.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák