Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
lacus83
senior tag
válasz DokiBaxxi #704 üzenetére
Jó lesz ez max ugy indul mint más COD is,első héten jön 2 patch
Kicsit furi,kicsit innen-onnan összeszedett újítások,részletesebb multi graf (zabálja majd a hardvert) na de most már ez a divat.Lesz vagy 6 lemez stb...[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Casanova*
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Casanova* #708 üzenetére
BO1-gyel nincs semmi baj, csak épp azonos konfigon WinXP alatt fut mint álom, Vista/W7/W8 alatt meg lagol, a fejlesztok csesznek javitani.
BO2 meg... egy év kellett hgoy nagyjabol helyrekalapálják...
BO3... BÉTA a készjatekkal....Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Casanova*
veterán
-
lacus83
senior tag
válasz Casanova* #710 üzenetére
Már csak ma estig kell aggódnunk
Nekem sajnos meló mellett nem sok időm jutott bétázgatni.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
shotika
őstag
Egyetértek. Nagyon fasza kis game lett, de azért van még mit javítani a megjelenésig. A Ghosts zakója és a jó indulattal is gyenge közepes AW után kész felüdülés a cucc. Azt mondjuk sajnálom, hogy a HC módot nem pakolták bele a bétába, szörnyű ez a Core, fáj tőle a kezem
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
BandiHUN
veterán
Az a baj,hogy ez kicsit ennek az unlock rendszernek és a relatíve kevés cuccnak is betudható.Nekem is lvl20 felett lett jobb a dolog,amikor már van sok minden kinyitva,lehet válogatni,a fegyók sem alapok...de kezdeni,kis szinttel nyomni,fullosokkal,hááát.Most is izomból OP a 40.szint karaktere a gépágyúval.Most ez az új divat,simán ledarálnak a 40esek 6-7 embert gatlinggal,úgy lő és olyan pontos,hogy alig lehet kiszedni fal mögül,nagyon megöli pl.a DOM végét,ha van 2-3 ilyen...
De ilyen a missile strike killstreak is,jó is lenne EGY rakétával,de a kör végére elkezdik benyomni,és megintcsak semmit nem tud az ember csinálni.
Talán a gém legnagyobb hátránya ez a kör végére mindenki elsüt minden sz@rt+kigyűlt a karakterextrája...na jó,a kutyánál jobb.Bár ez a gépágyúsdi...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Chereiose #718 üzenetére
Nem lenne ez most se rossz,bár gyúrni kéne arra,hogy jobban fusson...
A baj szokás szerint kettős.Énnekem 100x jobban bejön az AW,de az ki fog ürülni,mint minden új részkor az előző,PC-n pedig alig van gémer.Bár itt is borítékolom,hogy nem lesz ez,mint a bétában most,hogy minden módra rögtön dobja a meccset...
A másik az,hogy már mos pofátlan sok a csaló.Gondolom mivel nyílt lett a béta,ezerrel be is tolják,egy erre csinált accra,énnekem nem volt kedvem utánanézni a WH-aimbotos nemheteróknak,mifélék,még reportolás sincsen a gémben.De az is mit ért?
No én épp ezért nem rendelem elő.Túl sok pénz egy játékért,amit megint tolnak 3ezren,annak is egy része széthackeli,az AW-ban sem volt banhammer,stb...régen a régi részeknél bevágták azért,hogy most x ezer ember bann,tényleg segített is.
De már tényleg nem tudom,mit lehetne kezdeni ezzel a gémmel párezer játékossal összesen,dediszeró esélye nélkül,még kihívás sincs...ezzel a rendszerrel neki nem állnék prestige-re nyomni.Annyira gáz alapon...de akkor mire kéne gyúrni?1 hét a max szint,ezzel,ha így marad,jön az összes karakter...valahogy már bele se fér az összképbe a béta.Nincsenek ugye challenge-ek,de mivel max xp-t ad...fegyóskin,hááát...nincsenek egyedi fegyók,mint az AW-ban,de a lobbiban se lehet nézegetni egymást,nincsenek ruhák,úgy pörög,hogy tök mindegy,milyen skint pakolsz fel,de nincs is miért a másik fegyóját elvenni,stbstbstb...
Egyszerűen ez egy túl lebutítot rész nekem.Amellett hogy egyetértek,visszajött valami pörgés a régiekből.De az meglett volna aki az AW-t jól tolja,annak is,énnekem korrektül ment,mert ott is lehetett pörögni,DE taktikázni is.Itt meg megint a cod4-es csőgém,folyosókkal,és persze a folyosó végén az elmaradhatatlan kemperrel...
Én nem vártam ezt vissza.Sok helyet meg sem lehet közelíteni,felmegy egy 3fős klán,lefog mindent.Alig van hova felugrani,stb...
Az AW-nél majdnem játszott az egész map.Jaés persze visszajöttek a bunnyhopperek és a csípőből padlórafekvős ügyesgyerekek,mindkettőt szopjuk itthon a magasabb pingünkkel.Hát kösz,ez nemgyerebe.Most is teljesen esetleges,hogy a mondjuk 29:10 vagy a 10:29 jön be,mert egyik host ilyen,a másik olyan.Ma is volt alkalmam 300-as pinges csávóhoz is,lőtt valami 54:6-ot,mert egyszerűen lelőhetetlen volt.Nem tolta jól,csak szaladgált...ennyi...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
xrace77
tag
Előrendelők megkapják a Nuketown map-et.
-
lacus83
senior tag
Akkor most meddig él még a béta?
Végülis mindegy is,ma már csak ping lagg halmaz az egészMSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
bobooo
addikt
Hiába mondják, hogy mekkora fos a magas ping, X1-en mikor nyomtam szombat/vasárnap csak 200 feletti ping-em volt (gondolom szarok voltak a szerverek) és csak nekünk magyaroknak volt 2es ping 200ms mégis 50-7es statokat csináltam nuclearhoz közel. Nem mindig rossz ha késik a game ezek szerint
-
SloWater
tag
Olyan nettó 10 órát tettem bele és a következő véleménnyel vagyok róla:
1.
Béta, erről nem szabad elfeledkezni.
2.
Nem lesz "instant get" majd ha vállalható szintre zuhan az ára és kikopott a csalók jelentős része megveszem, hogy meglegyen a BO trilógiám.
3.
Jobban tetszik, mint a AW, kezelhetőbb/elviselhetőbb az ugribugri.
4.
Fegyver-, és perkbalansz kell, mert jelen állapotában például a Reaper Scythe fegyvert valami elképesztően túltoltnak érzem.
5.
A Safeguard játékmód nekem nagyon bejött, jól lehet benne taktikázni (persze nem agysebészet) és nagyon intenzív tud lenni, amikor a robot a cél közelében jár.
6.
Csalók már a bétában??? Nos, én nem találkoztam annyira durva esetekkel, mint amilyeneket wwenigma linkelt a 656-ban, de gyanúsan nulla recoil hősökkel és 104/2-t lövő terminátorokkal igen, nulla Km-es vagy rendes banánfüzéres Steam acc-al. És ez szomorú.
7.
Nuketown az előrendelőknek? Ja, pár hónapig, aztán bárki megveheti...[ Szerkesztve ]
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
Casanova*
veterán
hát srácok,ez kibebaszott jó játék. tuti vétel!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
nagyúr
2es ping? Bocs, de ezt nem értem. Most akkor tulajdonképpen mennyinek kéne lennie One-on, mert én eddig nem is nagyon figyeltem. AW-n mondjuk nem is lehet, ha jól tudom.. Ma este nekem ilyen ilyen 50 körül mozgott, és nem tapasztaltam semmi hibát, vagy laggot, pedig toltam bő 5 órát!
Casanova: +1. Első napos vétel.
[ Szerkesztve ]
-
freestailo
őstag
egy valami miatt fogom megvenni: NUKETOWN
-
BandiHUN
veterán
válasz freestailo #738 üzenetére
Én is majdnem....az mindig jól jött agyatlan hentre.
Majd azt kell kitalálni,honnan lesz érdemes olcsón.A végére csak megtetszett.
Bár most ez a robotkisérősdi megintcsak meghozta a kedvem,ahogy bejött a safeguard,csak azt toltam...
Biztos,mert bénábbként vacak gépen is sikerélményes
A robot közelében/végponton vakgránáttal,semmibelövöldözéssel is majdhogynem lehet ölni,egy jó kis lmg beránt,amikor már az ajtóban a robot,kinetic armor,és szórni befelé a kígyót-békát is
Na jó,a másik oldalról viszont azért taktika kell,bár bekerülve ott is lehet darálni a védőket hátulról...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Ja kérdés:vajon a nuke mindenkinek jár?Hirtelen körbepislantottam a boltjainkban,végülis 11k körül mozog a gém,volt ennél nagyobb pofátlanság is,de dobozosnál jó kérdés,hogy lesz a nuke,csak a betát említették,vagy még azt sem előrendelőknek.
Kivárós,mert szerintem kapnak majd a boltok pre-order kódokat a Nuketownhoz.Customizationra kíváncsi leszek,jó lenne a fegyón kívül a kinézetbe is belepiszkálni.A fegyóra meg,ha már volt az előzőben beleszokás,én betenném a challenge-ekért kapható alakzatokba,hogy pl.ez adjon +1 golyót a tárhoz,amaz 1-gyel nagyobb fire rate-et,stb...
Érdemes is lenne challenge-ezni,és lehetne egyedi kinézetű,PICIT jobb fegyót csinálni.Végülis az AW-t sem balanszolta el különösebben...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
törölt tag
Szvsz a Nuke mindenkinek járni fog idővel. AW után már nem venném meg előrendelésben. Pár hónappal a megjelenés után feleannyi volt a játék.
-
AS
félisten
Nekem is a Nuke volt a kedvencem
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
BandiHUN
veterán
válasz #78687232 #741 üzenetére
Azt azért szerintem ne feledjük,hogy itt piszokul nulláról indul az ember...nem tudom,még mit tolnak esetleg bele a gémbe,prestige,akármi,de én csúsztam 1 napot a bétával,és rendesen szopóágon voltam olyan lvl15-ig.Utána lettek meg alap kiegek,holmik,1-2 jobb fegyver,karakterek.Szóval pont ennél számítani fog hogy az ember neki tud-e kezdeni az elején,mert akár napok múlva sokkal rosszabb helyzetből indulhat a fullosok ellen,csak pisloghat,hogy tolják be a különféle killstreakeket,extrákat a fejébe,és örülhet,ha a földön talál egy jobb fegyót.
Szerintem most itt ezt nagyon túlzásba vitték,teljesen más egy AW,ahol 1-2 óra alatt megvan minden szinte,aztán 5 prestige után már alap unlockra kerül,ami kellhet.
HACSAK nem lenne az,hogy a challenge-ekért jöhenek bónusz tokenek is,mert piszok kevés a szintenként egy,és van jópár jobb dolog magasabb szinthez kötve,sajna.
Jaés játékos is feleannyi lesz,élmény lásd fentebb,csaló megintcsak az elején van kevesebb,és a mapismeret is az elején jön extrajól.Én emiatt bevállalom szerintem preorderre.Rájöttem,hogy a Battlefront nem mozgatja a fantáziám/az úgyis "tartósabb" gém lesz,ráérhet.Idén csak ezt veszem úgyis,egy tartalmasabb szombat este is kerül ennyibe...[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz bulikavagyok #737 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az 2-es amit a scoreboardon látsz jobb oldalt
-
BandiHUN
veterán
Hááát nekem pont olyanok lettek jók,amit nem nagyon szórogattak,mint pl.az egylövetű Spectre vagy mi is volt az a rifle?Mellé az az SMG,amit szintén nem tudok fejből,de az volt az első "gyári" profilban,és átlagfeletti tűzgyorsaság...20 körül kaptam meg.
Onnantól lettem magamhoz képest jó,hogy valami 20 körül jött az a perk,amivel vihettem 2 elsődlegest,bedobtam ezeket,és kiegekkel már ellátva minden távra volt megoldás.
Jó,hát én is meghajlok azok előtt,akik simán elvoltak a kezdő AK-val is,én öregszem,trüközök,trip mine,ilyen bigyók,béna killstreakek,mert nem bizok abban,hogy nagyok kigyűlnek)na jó,egy jókor bedobbott RC-XD azért meccseket döntött el,nem használtam el holmi jöttmentekre objektivásban),mellé olyan perk,ami plusz ponttal indit halál után... de jó volt ez igyis,általában,előrendelem majd.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
killer095
őstag
válasz BandiHUN #743 üzenetére
Ez igy van minnél később kezdesz el egy multiplayer fps játékot annál jobban hátrányban vagy,részben a fegyverek miatt részben a mappok ismerete vagy éppen nem ismerete.
Én a BF4et kb 1 ével megjelenés után kezdtem el és jó 1 hónap volt mire már nem csak sz@rnak lőttekORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
RazoR
veterán
Hát srácok, felraktam az AW-t ha már vége a bétának és hát, hogy is mondjam....a BO3-hoz képest egy hatalmas nagy rakás kaki!!! A mozgás, a grafika, az ugrabugra, a fegyverek, arról nem is beszélve, hogy egy közel 1 éves játék és még mindíg 100%-on teker a proci meccs elején és laggol a játék 2-3 percig.... vicces. Nyomtam 2 kört (nyeretem mindegyiket ) és olyan érzés a BO3 után mint egy játéktermi lövölde. Nagyon érződik az, hogy a Treyarch már túlvan pár cod-on, a Sledgehammer Games-nek meg az aw volt az első.
-
shotika
őstag
Kár, hogy vége a bétának, mehetett volna novemberig
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest