Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Black Ops III
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Najó, kéretik akkor most befejezni ezt a szánalmas komment háborút.
Igazság nincs, elfogyott, nem is volt. Csalók pedig eddig is voltak, minden részben hol több-hol kevesebb, ez van. A továbbiakban a játékról, mi hogyan működik, milyen perk-fegyver-scorestreak kombók válnak be stb., normális hangnemben folytatódjon a beszélgetés.
A kért steam csoport linkje: steam csoport link
-
laceszgamer
addikt
Nem háború akart lenni, arról meg végképp nem tehetek ha sokadszorra sem jön át a lényege, hogy mit akarunk vele közölni.
De jól van, akkor felőlem fröcsöghet nyugodtan, attól még nem lesz rosszabb játszani.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
AAntii
őstag
Remélem nem ideiglenes lesz a hc listában a domination. Kicsit jobban fekszik mint a babamódos eltalálom és vagy meghal vagy nem.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
BandiHUN
veterán
Én ha gémben vagyok,akkor nyugodtan írjon rám,aki akar valamit...
Én külön nem szoktam embereket vadászni,mert a klánon kívül nem ismerek közelebbről senkit,és a joinolgatás 99%-ban azt dobja,hogy teli a lobbi.
Szóval lehet szólni adott esetben,nincs preferált játékmódom,főleg egy ilyen gémnél,mint amilyen ez lett...nem hajt scorestreak,szint,kill,van pár összeállításom,bármibe beugrok nyújtani,ami megy,és még élvezem is,nem nézem a scoreboardot,és nem ragequitolok egy kempertől,nem is ma kezdtem...
De remélem lesz összezördülés.Csak délután legyen.Szombat ugye buli este,vasárnap pedig rá kell pihenni a munkahelyre...péntek dettó,uccsónap,mi offline billiárdozással és csajozással múlatjuk,alkoholt nem megvetve[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz wwenigma #1950 üzenetére
Ne vedd fel...azért annyi,hogy igazad van,sok mindenben.De nem kéne,hogy ez ennyire szíven üssön.Én pl.együttérzek veled,csalnak,németek kis pinggel,tényleg szarul fut,szerintem a 30fps-el 1680-ban,miközben a z AW pedig fix 91 full HD-n,nekem a legszarabb.
Csak ne legyen már ez a keresztesháborúd.Szélmalomharc.Az meg "másnak" se jött be.
Gyere,játssz,élvezd,oszd az észt abból,ami bejött vagy kérj tanácsot,vegyél fel mindenkit és pörögjön a Scythe
De ne emészd magad.Már megvetted,ez van,ezt kell megpróbálni elfogadni.A Battlefront méggagyibb lesz...és ők beszopták a Hardline-t is,nekünk legalább van egy jó AW is...
Szóval peace és gémre fel!Bonts egy sört vagy bort és próbáld kihozni,amit lehet.Ha meg faszba botlasz,quit,ne ölesd magad és videózz,nem ér semmit.Inkább vedd fel a jobb köreidet,szerencsés ládanyitásokat...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
AAntii
őstag
Az mennyire normális, hogyha multiban i5 3500mhz-en folyamatosan 100%-on teker? Másnál is? i7 kell alá, vagy mi a tököm?
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
laceszgamer
addikt
-
BandiHUN
veterán
Passz,nekem a 4x 3.5 gigás 775-ös xeont 70%-ban veszi igénybe,pedig ócska...cserébe a 30fps-em,ami van,és fixáltam,atomstabil.Még a hűtő se akar nagyon mocorogni...ugyanez a vidkarival.6850-em van,itt fel se pörög,az AW még használta.Úgy látszik régebbi gen-en még azt se hajlandó használni,ami alatta van.Én legalábbis nem tudom rávenni,hogy terhelje a gépet...az AW kitolta a fix91 fps-t,de megdolgozik érte az öreg vas.Most cserébe bugos,nem megy,de legalább nem fűt.Nemrég linkeltem képet,hogy még reddotom sincsen olyan graf bugzás van.És hiába a w10,a BO3.hoz dedikált betadriver...
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz wwenigma #1921 üzenetére
Nem divatgamer vagyok. Szimplán azzal játszom ami tetszik Ha az lennék CS-znék, Lol, Dota 2 stb. De mind leszarom mert nekem azok nem játékok. Júliustól figyelem napi szinten a topicot, de még normális hangnemű értelmes hozzászólásod nem volt csak így szar úgy szar mindenki szar Ez így jó szerinted ?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz Pocok9b #1946 üzenetére
Nos akkor nem reklám, de mivel az elmúlt 15-20 hozzászólásban többen is kértétek:
Facebook csoport ami szinte csak PH-s
Ts: ts1.clans.hu:10276
A Ts egyenlőre 30 fős, mert nem tudtam mennyire lesz rá igény. Sajnos arra még nem jöttem rá, hogyan tudom beállítani, hogy a felcsatlakozó ember lássa a szobákon belül elhelyezkedő embereket de a hétvégén ráfekszem ha lesz végre egy kis szabad időm. Legyen az, hogy mindenki Party 1-ben gyülekezik majd és akkor nem kell minden szobát végigjárni, hogy ki hol van.
Illetve ha feledésbe a későbbiekben ez a hozzászólás a jövőben akkor a topic leírásban is kint van a Ts
Én sajnos nem leszek a hétvégén mert hazautazom, de hétfőtől leszek megint. Eddig is minden nap összezörrentünk már innen 4-5en Tsen és mindig jókat játszottunk
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Nekem az összes eddigi COD-nál csinálta ezt, bármit is állítgattam, most érdekes módon nem, az egér polling rate-jét próbáld meg levenni 125 Hz-re- nekem az előzőeknél ez bevált. Kis checker progi.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
nos ez a lobby adta,itt könnyen haltak. bárcsak minden lobby ilyen lenne!
pár ismimnek logitech gamer egere van,mint nekem. és teljesen jó az irányítása. logitech egeret vegyetek!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
n.gab
aktív tag
válasz birorichard #1964 üzenetére
Köszönöm neked is.
Levettem 1000-ről. Ki is próbálom mindjárt így jobb-e.
Mérve 125. -
n.gab
aktív tag
Hogy tudom lerakni a játékot tálcára?
Mindig átvált ablakra. -
Ditoo0225
aktív tag
-
n.gab
aktív tag
Egér beállítás,hogy van nálatok?
Mouse sensitivity?
Mouse acceleration?
Mouse filtering?
Illetve dpi?
Nekem most olyan mintha úszna az egér. Nem is tudom. Nem tapasztaltam még ilyet -
RMZ250
senior tag
Sajna én sem bírok ezzel az egér témával. Bármit próbálok is egyszerűen nem megy, képtelen vagyok bárkin is rajta tartani a célkeresztet. Csak ugy tudok leszedni valakit ha áll vagy fekszik a sarokban. Brutálisan szar a K/D-m. Soha semilyen játékban nem voltam enyire szar, nem értem.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz freestailo #1977 üzenetére
Biztos nem a kártya miatt oldódott meg mert RMZ250-nek ugyan olyan kártyája van mint nekem és neki van egér problémája nekem nincsen. Nem tudom, lehet nekem is van csak nem tudok róla, mert eddig nem COD-oztam de én így szoktam meg ahogy van alapon. Nem volt egyszerű, nem 1 nap volt de megszoktam és azóta jól megy
-
n.gab
aktív tag
válasz freestailo #1977 üzenetére
Nem tudom. Gtx770em van.
Nem tudom lehet-e valami gond vele.
BO2vel semmi baj nincs.
Kb 2napja ilyen fura nálam. Eddig simán ment a célra tartás. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez valami olyan lehet mintha "szerver oldali celkereszt" lenne, az csinalhat ilyet ha mellévesszuk hogy fugg az FPS+VSYNC locktól is. Lehet valamit tesztelnek a hatterben.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
freestailo
őstag
Elvileg nem lehetne, az egy erős kártya, én sem értettem mi volt a baj BO1 -nél az 5870-el, de amint lecseréltem egy 670-re egyből normális volt az egérmozgás. Mondjuk nekem a jelenség az volt, hogy mintha nem követné a célkereszt az egérmozgást, tehát húztam egyet jobbra az egér meg később reagált. Lehet nálad nem is ez a gond, nem tudom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BandiHUN #1985 üzenetére
Milyen egeret használsz? En alapbol annyin tolom. G100s Kulfoldrol 5e korul beszerezheto, elmeletileg ugyanugy van ra gari logitechnél regelve, viszont mikrokapcsolot cserelni kell mert hulladek kinai van benne...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hermandani
tag
Azt hittem csak én küzdök az egérrel...
3 napomba telt, mire kb belőttem tűrhetőre.
De valahogy nagyon rossz. Előttem elfutó, vagy felugró emberre rácélozva lassú az egér nekem. Ha állítok az érzékenységen, akkor meg célzás nélküli mozgáskor olyan mintha felnyomnám a DPI-t, kis mozdulatra is fordulok egy fél kört.
Ha célzás közbeni sebességet lehetne állítani... mert vagy az ellenfél után húzom a célkeresztet, vagy hirtelen felbukkan és túlrántom rajta. Ergo én halok...
Kb 8 év CoD-ozás után valószínűleg nem én vagyok egyszerűen béna, hanem az egér beállításánál / célzásnál valamit rendesen eltoltak gyárilag...
Pl. BO2-ben beteg rusholás közben ahová néztem ott haltak. Itt ha elkezdek rusholni, nem tudom 100%-osan a felbukkanó ellenfélre tartani a fegyvert. -
RMZ250
senior tag
válasz hermandani #1991 üzenetére
Így van, 17 órám van eddig benne de nem tudom megszokni. Előző Cod-okban semmi gondom nem volt itt meg nem megy. 8-10 ölésnél többet nem csináltam még de vagy 30-szor összeesek körönként.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Casanova*
veterán
fmj vagy high caliber vagy long barrel? ki melyiket teszi be? igazából melyik mire jó pontosan? leírná valaki részletesen! köszi!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz killer095 #1996 üzenetére
az igen! ennyi mindent egy fegyóra. gondolom így adja legjobban én csak gripet ,meg nagy tárat. rapiddel ki sem próbáltam az assaultot. na majd meglesem. darkon csipából csináltam nagyon erős assaultot. ELO kis célzóka rá és rapidfire. úgy néz,ki mint egy assault fegyó. brutál adja távol.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Van pár módszer a jó egérbeállítás megtalálásához játékon belül és winben egyaránt.
-
freestailo
őstag
manóvár milyen? megéri szenvedni érte?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz freestailo #1999 üzenetére
Valóban erős, de piszok lassú. SMG-val szétlő mire kilősz 2 golyót. Hátulrl hatásos mert megfordulni sincs ideje, de szemből ha észrevesz és nem te sebzed az első golyót nem sok esélyed van vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest