Új hozzászólás Aktív témák

  • eGiraffe

    csendes tag

    válasz Idiofil #29737 üzenetére

    Azért ehhez hozzátartzik még pár dolog, én sosem voltam admin én a másik oldalt látom:
    Ha valamki úgy áll a dolgokhoz, hogy az admin jog tökéletes megfelelője az atyaúristennek, akkor ahhoz az emberhez úgy fognak hozzáállni! kick mert lelőttem és hasonlók..
    HQ persze van egy játékmenet, de ha a szerón vannak 20an egy csapatba, akkor hadd játszak már úgy ,ahogy nekem tetszik (amíg ez a fair play határán belül van) ha parancsot akarok követni Battlefieldezek, belépek egy squadba és a leder aszondja támadj, támadok...
    De amikor a sniperesnek ki van osztva, hogy védjen miért kell odamenni, tökéletes kis placcom van a map túlvégén fantörpikus rálátással a HQra akkor épp védek, miért tenném ezt 2 méterre a védendő ponttól?? kispisztollyal ugye, mert a sniperrel ezen a távon nem sokat érnék.

    GL, kivan írva, hogy tilos, oké nem használom, mert nem illik, ha TILOSnak szeretnéd és szervered van szedd ki, tiltsd le, nem azért gyilkolásztam és szereztem meg minden kib..szott fegyvert, hogy ne használjam. Ebben tökéletesen egyetértek azzal aki visszaugat, annyi széjjel modolt szerver van, sehová nem lehet belépni, hogy 30-40 megákat le ne töltsön, mert valamit változtattak, egyszerűen tiltsd le ha TILOS..
    Meg fellépek valahová, 3-4 klántag, mind 55ös nekem meg tiltják a GLt, de ők végighackelik az egészet, ott vagy szenved az ember vagy lelép.. a lelépést meg sokszor egy adag anyázás előzi meg..ember függő

    hálátlan feladat, de a tiszteletet ki kell érdemelni és ahhoz le kell tenni valamit az asztalra.

Új hozzászólás Aktív témák