Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boci_83

    őstag

    válasz Sirandrish #15710 üzenetére

    Kicsit OFF lesz:
    Lehet hogy nem a legjobb példa neked, mert pont dohányol, és a seritalt is szereted, de meg fogod érteni a lényegét Te is.

    Bemegyek egy boltba, ott van a dohányárú és a szesz a polcon előttem. Én nem veszek egyikből sem, mert nem élek ilyenekkel. Vagy a drog. Elérhető lenne számomra is, de nem érdekel, mert tudom mi kell nekem és mi nem.
    Ugyan ez a helyzet az játékban is. Vannak opciók, vagy parancsok, vagy bármi, amivel lehet csalni. Te nem irod be, én sem irom be, mert van benned, bennem bennünk ( gondolok itt az egész www.Prohardver.hu-s társadalomra ) kurázsi, tisztelet, vagy becsület. Itt minden azon múlik ki akar csalni, vagy ki nem. Ha valaki nem akar, akkor nem használja, ha valaki senkiházi, nem tud érvényesülni az életbe, beül a gép elé, megmutatja ő mekkora ász és tehetséges, és milyen sokat tud. Persze nem tud, hanem csal.

    Ettől az a legjobb mikor valaki annyira tahonya paraszt hogy beirja a fórumra hogy "Hé figyumá b+ hogy kell csalni, mert nem tudom, de a haverom unokaöcsének kellene aki nem is létezik, de én akarok lenni a legkirályabb, megkeresni meg lusa vagyok!" Tarkónlövés azonnal!

    Szóval a lényeg az ha valaki akar csalni az fog, aki nem az meg úgysem. Itt alapvetően az emberek, a játékos társadalom ami minősíthetetlen, tisztelet a kivételnek, a 30%-nak. (ennek is a fele csak azért nem csal mert tényleg annyira lusta hogy utánna keressen)

    **********

Új hozzászólás Aktív témák