Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    őstag

    Kedves Hardverapró üzemeltetők!

    Volt (van) néhány hirdetésem az archivált hirdetéseim között, amelyeket véglegesen törölni szerettem volna különböző okokból (például mert zavaró, hogy googleben megtalálják, és az alapján megkereséseket küldenek miattuk, illetve olyan is, amit pedig privacy jellegű okok miatt nem szeretnék meglátni az interneten).

    Nem vagyok túl nagy kereskedő, de kb 3 év alatt biztos összegyűlt vagy 100 db hirdetésem, amelyek közül néhányat bizony le kell sikálnom.

    Eddig ezzel semmi gond nem volt, töröltettem is ilyeneket korábban, amelyek mind visszakeletkeztek az új portálrendszerbe való migráláskor.

    Sebaj!

    Jelentettem az egyiket találomra, összegyűjtöttem néhány linket, írtam egy kedves üzenetet magyarázattal együtt.

    A moderátor erre közölte, hogy dehát már archívak. Majd jelentettem mégegyszer, hogy én értem, hogy archívak, de én véglegesen törölni szeretném, ezért aztán legyen szives letörölni ezeket a hirdetéseket végleg. A kérésemet megtagadta.

    Nem erre a válaszra számítottam. ezt sajnos nem tudom elfogadni. Úgy gondolom, hogy ebben a kérdésben a Hardveraprónak ma már nincs mozgástere. Lásd: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=HU (európai általános adatvédelmi rendelet, GDPR).

    Szeretném, ha a Hardverapró stábja megnyugtatóan intézkedne ebben a kérdésben, és három munkanapon belül vagy eltávolítanák azokat a linkeket, amiket kértem, vagy beépítenének egy megfelelő menüpontot a hirdetések végleges törléséhez, amely letörli őket az adatbázisból, és megsemmisíti az url-t, amelyen a hirdetés elérhető volt, a hirdetésben posztolt képekkel együtt.

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák