Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz DeFranco #73445 üzenetére

    Lehet nálam is azzal van a gond, hogy kevés az időm mostanában, és ha van is egy kis szabadidőm, akkor hasznosabb dolgokkal töltöm.

    Egyébként többnyire FPS és autós játékokat csipázom, néhány cím, amikkel elvoltam: GRID (abból is az első kötött le a legjobban, másodikkal is sokat toltam, de az Autosporttal már csak negyed órát mentem, és meguntam), COD és BF sorozatok (a SP részt már rohadtul meguntam mindegyiknél, de BF4 multi néha becsúszik, csak egyedül szar), Tomb Raider, Thief, Borderlands, Rage, Metro, Far Cry, Hitman, Tom Clancy's címek között is van pár, amikkel elvoltam, 1-2 NFS, Sniper Elite, Crysis, Titanfallt is nyomattuk néha haverral (csak sok a smartpistolos kis köcsög, és uncsi lett), Shadow of Mordor, Prototype, ha már aprításnál tartunk, de sorolhatnék egy csomó címet, meg olyanokat is, amiket még ki akarok próbálni (pl. Mad Max, de lehet egy GTA V is becsúszik, még ha nem is vagyok nagy GTA-s).

    Szóval nem vagyok antikocka, csak most már más élvez prioritást - pedig ott dekkol az asztalomon egy fullos G751. Régen mit meg nem adtam volna egy ilyen gépért, most meg hogy megvan, nem is használom. Le van takarva, külső bill-egér, és többnyire napi fél órát használom kis netezésre meg emailezésre. Céges gép meg tepsi teló mellett egyre ritkábban érzem szükségét, valszeg hamarosan fel is tolom apróra. Lehet felszámolom az asztalt mindennel, aztán hátha lassan mehet a helyére kiságy, abban szerintem több örömöm lelem majd :)

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Új hozzászólás Aktív témák