Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Magnum_ #68039 üzenetére

    egy kicsit szállj le a földre szerintem. a hightech multi nem jó, mert átharapják a torkodat, meg nem vagy elismerve, a kisüzemi csencskft nem jó, mert te vagy a házimindenes kocsimosó kávéfőző, és amúgy is úgy bánik veled a főnök mintha a seggéből rángatott volna elő, a posztszoc nyugdíjasállás nem jó, mert nincs takarítás, meg mancika szemetesnek használja az üres íróasztalt, meg nem tudsz fejlődni.

    van egy rossz hírem, vagy ez van, vagy gründolsz magadnak saját céget. ez a választék, ez a kismagyar romantika, mást nem fogsz találni, vagy csak nagyon nagy szerencsével, kiválóan olajozott kapcsolatokkal, és azzal, ha neked van az egyik legnagyobb f*od a területeden.

    ebből legalább kettőt fel tudsz mutatni? nem? ok, akkor most szépen leülsz, elgondolkodsz az életeden, és elkezdesz tíz körömmel kaparni, hogy a fentiekből kettő és felet elérj záros időn belül hogy meglegyen egy normális pozíció mire gyerek lesz meg család, akit neked kell eltartanod, ahelyett, hogy itt játszod a first world problem síróslányt akárhány évesen még államvizsga előtt gyakorlatilag végzettség nélkül. elhitted a filmet, amikor dzsoni megcsinálta amerikát? de édes...

    most ezt dobta a gép, jelenleg ennyire vagy képes, leszel kedves a saját érdekedben ezt összefoglalni egy a4-es papírra, és kidolgozni a mestertervet, ahelyett, hogy akárhova kerülsz az első nap már hőbörögsz hogy miezaszar.

    és ezt a saját érdekedben írtam le, nekem aztán tök mindegy.

    veszel a sarki boltba egy csomag viledát, áttörölsz mindent, aztán meg bradolife törlőkendővel letisztázod, és a biztonság kedvéért végül lepisiled a szomszéd asztalnál ülőket, hogy lássák ki a domináns.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák