Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz B-L-A-C-K #6744 üzenetére

    Az baj ezzel, hogy az orvos elismeri nem ismeri el, hogy azon múlik, hogy ki mennyit fizet érte, és az orvos mihez adja a nevét. A tudományos hivatkozott cikkeknél is ez van sajnos :( :(

    Az üdítőbe meg oké hogy van édesítőszer, meg a többi, mivel valahogy el kell érni egy normális ízt, viszont akkor is egészségesebb mint egy kóla. És ha valaki péksüteményen, kólán, mekis kaján élt eddig nehogy azt mondja már valaki ez a táplálkozás nem egészségesebb.
    Ha ebbe is szar minőségű alapanyagok vannak akkor nem. És lásd a péksuteményei és a lisztjei hosszútávon nem egészségesek.

    Azért azt is jó lenne tudni, hogy a C vitamin milyen folyamatok során kerül bele a lötyibe mert pl 60 fok felett lebomlik és ha magas hőmérsékleten kezelik a szmötyit akkor lehet benne, csak épp a szervezeted nem szívja fel, ugyanúgy a többi anyag ami benne van mennyire akadályozza a felszívódását.
    De nem csak az a lényeg, hogy zsírt vesztesz, mert azt lehet úgy is, hogy közben a belső szerveidet tönkre vágod. Így járt ismerősöm a sok édesítőtől, és szénhidrát csökkentett liszttől. :(

    Én amikor fogytam és most is fogyok normálisan eszek mindent és az esti étkezésekre figyelek oda, akkor már nem eszek szénhidrátot csak könnyű dolgokat, zöldséget. De pl az üdítőket cukrot lisztes dolgokat kizártam az életemből, és mozogtam.

Új hozzászólás Aktív témák