Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz aizen92 #36064 üzenetére

    kieg:
    azért az albert keksz, mert a feljebb említett réteges rakásnál, ha kellő képpen forró, és a hígság/sűrűség is el van találva, felszív, bepuhul.
    tehát pont rortalap állagú lesz.
    háztartási keksszel is gyártottam már, de azzal nem olyan jó...

    ***

    pont tegnap találam meg egy kelt, kruplis tészta receptet, majd betolom.
    édesanyám féle.
    kb. 5* készítettem, mindegyik jó volt.

    valahol van egy kis papírcetlin pár rajzolt ábrám, ahol néhány nyakkendőkötési folyamatábra látható.
    azt akartam berakni.
    régen édesanyámtól kaptam.
    abból tanultam kötni.
    nem találtam meg a helyén, ( :O ), csak a receptet...

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák