Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    (#13757) Tim82 :
    Na közbe én is pontosítok. Idén télen 10K-s volt a max és az éves átlag ~7K. Nekünk most a full rezsi-nek az éves átlaga 24K. A top összeg 28K volt. Azt azért sejtjük, hogy ez valamelyest emelkedni fog de magunkhoz képest mérve ha 7K-val emelkedik az átlag az is 25%...ami szerintem reális lehet.

    Így is sokkoló volt az albérlet árakkal barátozni...az lényegében duplázás lesz vagy talán több. De már sikerült eljutnom addig, hogy nem akadok ki rajta.

    (#13755) Melack & (#13758) Melack :
    Igaz régi, de elég mély tapasztalatot sikerült szerezni távfűtésről. Nem véletlen, hogy ennyire tartózkodunk tőle. Nálunk fontos, hogy mi irányítsuk a fogyasztást és ne valami szolgáltató...

    Ha minden kötél szakad és nincs választásunk akkor elgondolkodunk rajta. Egyelőre a lista végére kerülnek az ilyen albérletek.

    (#13753) B-L-A-C-K :Az tényleg jó villanyszámla...

    (#13767) Mercutio_ Persze összefüggéseiben is nézzük a dolgokat... Mondom ismerjük a fogyasztásunkat, nincsenek nagy hullámok, az egyes szezonális fogyasztás is kiegyensúlyozott.
    Van egy keret amibe szeretnénk beleférni, de nem minden áron. Azt is nézzük, hogy ha messzebb megyünk akkor a havi kiadások mellé utazási költség is társul. Elég sok variáció van amit életképesnek találtunk anyagi szempontból is...Tehát nem 1 szál szempont alapján nézünk.
    Lassan írok rá valami programot ami keres helyettünk keres... :DDD

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák