Új hozzászólás Aktív témák

  • Daelion

    őstag

    válasz gbors #1638 üzenetére

    Inkább fogalmaznék úgy,hogy idegesítő/frusztráló 'számomra' mint sem nehéz mert én is le tudnék koppintani valami OP buildet netről meg farmolhatnék x órán keresztül bizonyos OP itemeket de annyit nem ér nekem az egész mer nekem az a End Game ami ott megy nem fun.

    Most nyár végén az ingyenes DLC végett felraktam megint játékot és befejeztem minden sztorival kapcsolatos dolgot amit kihagytam és szerintem ennyi is volt nekem a BL 2.

    Ahhoz meg tartom magam már egy jó ideje,hogy ha egy játék többet idegesít mint szórakoztat akkor leteszem és játszom mást.

    Példának ott van The Surge meg a Lords of the Fallen esete, Surget ~2 nap után töröltem a fenébe miközben a Lords-ot már majdnem 2x végig vittem pedig ugyan az a stílus/fejlesztők is de a Surge-be olyan megoldások vannak amik csak idegeltek de nem azért mert konkrétan nehezebb lett volna.

    Hála ég itt van a BL 3 és per pill TVHM Mayhem 3 pont jó nekem és ehhez még a saját buildem is elég és a farmolás rendben van. :)
    Azt viszont el tudom képzelni,hogy idővel lesz nehezebb fokozat vagy valami mert már most mondogatják emberek itt-ott hogy túl könnyű a játék,stb.

    Na de nem akarok ezzel többet offolni és a BL 2 topikba se megyek rontani a levegőt inkább,meg már nem is játszom vele ugye.

    A 'nevetséges' kifejezést meg akkor vissza vonom mert azért az első pár végigjátszás szórakoztató volt BL 2-be csak hosszú távon nem tudott megfogni. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák