Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz TESCO-Zsömle #8551 üzenetére
A Flame of the Firehawk tényleg szuper, kár hogy máig nem vettem rá magam a Psycho-ra.. valahogy nem az én stílusom... no meg volt egy olyan game társam, akivel egy időben sokat játszottunk együtt, és folyton az elmebeteggel tolta.. kb olyan mentális képessége volt a srácnak, mint a karakterének, állandóan előrerohant, és mi is sokszor térdre küldtük baráti tűzzel... én meg Maya-val rohangáltam utána és nem győztem újraéleszteni... hát nem szerzett túl nagy játékélményt...
mostanában a sok über f@sza szeráf meg legendari megamittudém pajzs helyett egy korrekt lila tediore pajzsot használok, aminek majdnem duplája a recharge rate-a mint a capacity-je és a delay kb 1,14
ehhez + jön egy jó kis relic és class mod mind kettő direkt pajzsra.. nekem tetszik.később megadom a kódját is, hátha másnak is bejönne.
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest