Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Volna itt egy BMW 320-as, E46 vagy mi a szösz fedőneve. Ez valami dízeles történet, nincsen benne ahogyan felmértem a belteret iDrive rendszer és a navigáció panele is egy narancssárga alapú monokróm kijelző, tehát nem a nagy 16:9-es kijelzős változat. Namost használtan lett szerezve a kocsi, volt benne navigációs lemez is, nem éppen gyári, azon viszont nincsen rajta Magyaroszág térképe. Honnan tudnánk valami frissebb lemezt szerezni? Akár venni, akár biztonsági másolatot kölcsönkérni Torrente nyomozótól? Ja, 2004-es a jószág, külföldről lett behozva.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
sziasztok
ma délelőtt óta én is bmw-tulaj (1999/318i) lettem. még picit várnom kell rá, mert honosítani kell stb, de ezt már kibírom. : ) általánosságban azt olvastam, budapesten egy bizonyos hantos ricsit kell keresnem (általános átnézés), szóval ez oké. az autó viszont osztrák, ezért a bal hátsó kerékív picit hólyagos, de semmi vészes, ehhez viszont egy esetleges karosszériás telefonszáma klassz lenne. még a tél előtt rendbe akarom rakatni és üregvédelmet is tetetnék rá. alul egyébként szép a kocsi, semmi nyoma máshol rozsdának, csak ez a kerékív. illetve első és hátsó lökhárítót meg kell igazítani, de ennyi idősen szerintem ennyi belefér még.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
sziasztok
E46 318i alá mekkora kerekeket kellene terveznem? most még elvagyok azzal, amivel veszem, de értelmes döntést kellene hoznom, mert az én éves futásommal sokáig ellesznek a járgányon. nyilván esztétikailag sokan 18-ast raknak alá, de nem tudom. szerintem a 17 elég, na és ehhez kellene valami jó méretű gumi: stabil, jól fogyaszt vele az autó. millió kombót láttam, de menetstabilitást és fogyasztást nem taglalják..
-
Agostino
addikt
egy hete németországból vett 99-es 318i-mből kiindulva, amit tegnap löktettem fel gépre és állványra: lambdaszondák kuka, hátsó csapágyak kuka, komplett féltengely felújítás és egyéb apró-cseprő dolgok. ezek idővel előjöhetnek gondolom 316 esetén is
-
Agostino
addikt
sziasztok
belső szellőzőket ki lehet valahogyan pattintani? a jobb oldalinak el van a törve a kis állítója, cserélnem az egészet
-
Agostino
addikt
sziasztok
budán karossszérialakatos ki ajánlott? hátsó sárvédőmre ráfér egy kis javítás, egyelőre nem vészes, meg akarom még most fogni. ezen kívül volna pár csúnyább karc amit el kellene tüntetni
-
Agostino
addikt
sziasztok
kopizom az e46 fanatics facebook oldalról, ott sajnos elsüllyed a kérdésem: "Mindenem oké, jó a vízhűtés hőfoka, szabályosan felmászik a megfelelő értékre a mutató. Ekkor hiába állítom be a klímapanelen, hogy legyen például 26 fok, nem kezd meleget fújni. A befújás erőssége hibátlanul állítható a gyenge és a nagyon erős között bárhová. Haladok a kocsival, egyszer csak észbekap a rendszer, és elkezdi fújni a finom meleget. Mintha bealudna. : ) Onnantól aztán, ha észreveszi magát minden oké." Ezredesnek írtam pár napja, még nem volt ideje válaszolni, a halottak napi körbejárás pedig nagyon itt van, és nem szeretnénk hideg autóban ülni...
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
[ebben a videóban a faszi] jól mondja a hűtővíz csere után, hogy még pár reggelig utána kell töltögetni annak érdekében, hogy a rendszer feltelítődjön teljesen? ha igen, nekem ezt elfelejtette említeni a szerelőm, én meg nem értettem, hogyha nem ereszt sehol, akkor miért van lentebb az úszóm, mint kellene. lehet innen a helyzet, hogy nincsen mindig fűtésem: nem lett kilevegőztetve a hűtésem...
-
Agostino
addikt
válasz Agostino #27901 üzenetére
sziasztok
no kiderült miért nem volt fűtésem, egyszerűen kevés víz volt a rendszeremben, három liter hiányzott. most fel lett töltve, szakszerűen ki lett légtelenítve, ontja a meleget, mint egy fatüzeléses kályha, ilyen meleg még sosem volt. viszont joggal felmerült a kérdés, hová a víz. első tippem: ahová eddig vittem, szartak a farmra. tessék-lássék nyomtak bele vizet, felvett amit felvett, de nem lett normálisan kilégtelenítve. a bubik aztán amikor jó melegek lettek, tágulisán kinyomtak egy jó adag vizet. második tipp a szerviztől: hengerfejes az autó. oké, ez sem a világvége, de szívás persze. nekem a hengerfejes autóra írt jelek viszont szerintem nem állják meg a helyüket: az olajbetöltőm kupakja tökéletesen tiszta, semmi habos nyányó nincsen benne. bent aranybarna minden. fehér füstöm nincsen, pláne nem durva méretekben, sima kipuff gáz. erő van a kocsiban, 185kmh pillanatok alatt megvan, fogyasztásom 8.1, nem sajnálom neki. a motor szépen jár, lehetne finomabb de talán elkoszolódott itt-ott a levegőrendszer. létezik bármilyen olyan jel, aminek megléte teljes bizonyossággal hengerfej gondokra utal? vagy ehhez le kell bontani mindent...? eddig 1500 kilométert mentem vele, mióta megvette, de tökéletesen fut...
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
[E46, 1999, 318i, 118LE] tegnap este esőben egyszer csak gondolt egyet az ablaktörlőm és megállt. hiába kapcsoltam bárhová a karral, semmit nem reagált, egyedül az ablaktisztító folyadékot nyomta. nagy nehezen megérkeztem a címhez, háromnegyed óra múlva indulás, erre megjavult és újra ment minden. namost amennyire utánanéztem nem egyedi a gondom, és a motorvezérlő dobozában lévő barna, ablaktörlő relét kellene kicsit jobban megnéznem / cserélnem. ha a leírtak alapján szerintetek nem járok rossz nyomon, akkor honnan érdemes itthon ilyen relét szereznem? megpróbálom előtte menteni a menthetőt és ha korrodált a cucc akkor azt leszedem róla.
-
Agostino
addikt
sziasztok
ph-n jobban szeretek kérdezősködni, mint a facebook csoportokban, szóval elsőként itt kérnék segítséget. hamarosan érkezik a csere, az E46-omnak mennie kell, sajnos kinőttük, nem férünk el benne. viszont fogalmam sincsen mi lenne az az ár, amiért érdemes lenne meghirdetnem. három éve hajtom, új a felfüggesztés, kuplung, vezérlés, lánc stb, mindegyikről áfás számlám van, szóval nem elhanyagolt az autó. fl előtti, '99 eleje 118le, garázsban tartott, négy gyári kulcs. azt gondolom nem a piac legalja. akár privátban is megköszönöm az infót : )
majnkopf - nem kell ettől tartani. hidegben természetes szerintem : ) ha attól tartasz hengerfej, ilyen alapon télen csak hengerfejes autók közlekednek : )))
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OTP Bank topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.