Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz Ganz-[HUN] #32525 üzenetére
Hát nem tudom, a 3 -as M pakkos üléstől jobban tartót és kényelmesebbet nehéz elképzelni számomra
Más: na nem ment el fél lityó olaj.. Olyan "1-2mm" ment le, úgy mondanám kb. "negyed liter", nyilván ez meg az egész nívópálcázás baromira nem egzakt tudomány, szóval ez van.. Mindez olyan 2.5 ezer feszített iramtól, bizony nem kevésszer volt tiltás közelében vagy ott, sok pálya, 5000 fordlat alap Gumiégetés, csapatás, kilinccsel előre minden. Na szóval nem nagypapper kocsikázás. Hangja gyönyörű és finoman jár, ereje van. Nem tudom hogy vagytok vele, de én ehhez lehet, hogy nem nyúlnék még hozzá.. Előbb kilakatoltatom 100% -ra, teljes alváz és üregvédelem, telifény, újrabőrözés és majd ha esetleg addigra romlik (ez min. 1 év projekt), akkor szétkapatom, vagy új moci
-
MPowerPH
félisten
válasz Ganz-[HUN] #32525 üzenetére
Pedig ha alap, ha sportules, ugyan az van a 3er-ben, mint az 5er -ben. Maga a 3er lehet kicsit pattogosabb futomuvileg, ha veletlen M sport. Az biztos, hogy a mostani E92-mben sokkal kenyelmesebb a sportules, mint a regi E39 -em alap ulese. Maga az auto, mivel kemeny, nem kenyelmesebb, mert szetrazza a seggemet.
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest