Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz haddent #30710 üzenetére
Milyen autód van jelenleg ?
Igazából abból kilehet indulni, illetve mennyit szánsz rá ?
Én hülyülésre mondjuk egy suprát vennék 2jz motorral, de bmw-ből a V8 isteni egy E39-ben, bár ott nagy az önsúly, egy átépített E46-ba meg overkill, főleg utcára, na meg nem lehet lepapírozni.
Játékra amúgy 325-től nézelődj e46-ba.
Az e36-al az a baj, hogy már mindenhonnan rohadnak, ha netaláltán kifogsz egy jó példányt, akkor viszont az egész futóművet cserélni kell plusz sperr difi stb. és hopp 2x annyiba van a kocsi. -
whitezo88
nagyúr
válasz haddent #30710 üzenetére
szerencsére mind láncos (e36okból is majdnem mind ha jól tudom), így azzal nem kell szarozni. Korróziót kell nézni, futómű kényes, meg van pár beteges motor (N-es 4 hengeresek e46 benzinnnél) Árban E46 1M alatt nem érdemes, azok véres torkúak és lerúgottak, 2Mnál pedig szinte patika már, de az kb a plafon is már. Egyes külső és motorteri műanyag és gumi részek a kor és a hő miatt mállanak már, legyen az szélvédőnél víz elvezető, vagy hasonlók, főleg vízcsövek és tartályok, amik a hőnek is ki vannak téve (100-105 C fok és ez csak 318i). Tavaly és idén is kellett nekem utóbbi alkatrészeket cserélni mert elfolyt a víz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs