Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz carl18 #10959 üzenetére

    Honnan veszed, hogy Ali-n nincs gari? :F
    Nekem volt "szerencsém" egy ~130$-os TWS fülest gariztatni, mert az egyik oldal nem töltött. Indítottam dispute-ot, és "Mr. Ali" egy kép alapján azt mondta, hogy full refund. Elvileg a hibás terméket vissza se kellett volna küldjem. Viszont mivel csak szerettem volna egy ilyen fülest, plusz az eladóval sem akartam kiszúrni, ezért rendeltem még egyet. Közben megjött a pénz, én pedig a hibásat feladtam postán. És most jön a lényeg (lényege), amit eddig az esetig én sem tudtam. Ha PayPal-al vásárolsz, akkor kb. 9500 Ft-ig a PayPal egy évben azt hiszem 10 alkalommal állja a postát. Szóval 0 Ft-ból meg volt a csere.
    Nos, ez az ami miatt pl. az amazon.uk esetében már egyszer lemondtam egy hibás méretű papucs visszaküldéséről (Revolut-al fizettem), mert nagyon nem érte volna van. Tudom van olyan termék, ahol az eladó állja a cechet, de van, amikor nem.
    Plusz nekem valahogy az Ali-s felület sokkal jobban kézre áll.
    Most nézem, hogy az amazon-on is lehet valahogy PayPal-al fizetni, de vicces módon nem olyan egyszerűen, mint már akár Ali-n.

    #10960 kmarci25
    "Akkor még 99 euró volt az amazonon, alin 85 dollár." - ez a másik. Van, amikor akkora a difi, hogy simán megéri bekockáztatni. De, mint fentebb írtam, szerintem már kockáztatni sem kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák