Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Penance never ends, but changes, hurts, and condemns at will.
Köszi a tesztet! -
Xaels
félisten
Switch-re behúzva, az első mellé.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
VoltanIgor
tag
Az első nagyon jó volt, főleg az egyénien beteg hangulata miatt, várós a második is!
-
Atilla001
senior tag
Imádtam az elsőt. A zenéje a kinézete a stílusa. Simán elhiszem, hogy voltak, vannak ilyen brutál önsanyargató emberek szekták, csoportok. Valahogy perverzió volt 8 órán keresztül gyakorolni Crisantát legyőzni no damage szintig. Totál kimaxoltam a játékot.
Már megvettem a 2-t. Nekem inkább zavaró ha millió féle kombináció van.. általában 2-3 kombó és tárgy, boost ami ledarálja az ellenfeleket..Védd a természetet!
-
Atilla001
senior tag
Mert ha 1x 2x megütött tuti meghaltam. Szóval az volt a biztos, ha meg sem tud sebezni. Így ha a legvégén bénázok is marad elég hogy megöljem.. aztán az lett belőle hogy minden mozdulatát ismertem. Onnantól már annyira izommemóriában volt, hogy minden nehezített newgame-nél lenyomtam elsőre..
Védd a természetet!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A vaskos pixelekbe ontott, erős vallási felhangú erőszakhadjárat rajongói éljenezhetnek: négy év után végre elkészült a Blasphemous folytatása, melynek sikerült minden téren rálicitálnia az elődjére!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Starfield
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest