Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz zsuha #28186 üzenetére

    Az mennyire normális, hogy első amazonos vásárlóként, új kártyát adtam hozzá, magyar szállítási címmel + németországi invoice címmel:
    - nem vonták le se a teljes se a teszt vásárlás értékét (~1 EUR, pedig EUR-os kártyával fizettem), nincs zárolva a kártyán az összeg.
    - kaptam visszaigazoló e-mailt a rendelésről "Your Amazon.de order of "Xbox One S 1TB Konsole ..."", de sehol FH4 kedvezmény link, csak alul van 3 játék, hogy akik megvették ezt a terméket, megvásárolták azokat is.
    - Amazon fiókban már írja, hogy pénteken hozzák ki.
    - Spam mappa csekkolva, nincs FH4-es link több mint egy óra elteltével sem, míg más szintén első vásárló egyből megkapta a lehetőséget.

    Most akkor kezdjek aggódni, hogy mi a gubanc, törlik a rendelést?

    Tegnap igaz, már volt erről szó, akkor a BF5 bundle-t néztem ki, de nem vettem meg, mert ha eladásra kerülne kevesebbet érne játék nélkül(nem nepperkedni akarok, ritkán szoktam cuccokat eladni), de ez a változat két kontrollerrel + FH4 sztem jobban eladható, ha már csak azt is nézem, a második kontrollerre egyáltalán nincs szükségem + a game passel huzamosabb ideig le tudom tesztelni a PUBG-t, ha megtetszik -30 % az árából stb. és amúgy is ennyit akartam max szánni konzolra + 1-2 játék max. leárazva RDR2 még. PS4-et eddig 80 alatt még nem láttam, így számomra ez jobb választás volt ár/érték arányban, ha majd jön új gen be is fogom tudni cserélni, ha nem adom el.)

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák