Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Flashback #14936 üzenetére

    Bitcoin block number 499999 (2017.12.18.)-nál volt a fork. Akiknek ekkor volt BTC-jük azok "ingyen" kapnak ugyanennyi LBTC-t. Olyan wallet kell hozzá, aminek rendelkezel a privát kulcsával. A web-es, app-os, exchange-es wallet-ok nagy része így ki is esik, kivéve ha külön jelzik. HitBTC exchange például jelezte, hogy majd megadja.

    Első lépésben érdemes a BTC-ket elutalni egy másik wallet-be, nehogy valami mókamester megpróbálja ellopni. Ha kész van, akkor le kell tölteni a LBTC light wallet-et. Itt importálod a BTC privát kulcsodat és szinkronizálod az LBTC wallet-et. Az LBTC-t beutalod egy olyan exchange-be amin lehet LBTC-t is váltani. Ott átváltod olyan coinba/fiat-ra amire szeretnéd.

    Jelenleg még csak a test net megy. Main net nemsokára lesz. Majd csak akkor érdemes foglalkozni az LBTC wallet letöltéssel, importtal, szinkronizációval, exchange-re beutalással. Most NEM!

    Érdemes a műveletet nem azon a gépen csinálni, amin a BTC wallet-ünket tartjuk. Sose lehet tudni, milyen adatokat visz magával, nem árt óvatosnak lenni! Másik gép friss windows installal vagy virtuális gép friss windows install-al ajánlott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák