Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nagyúr
válasz Formaster #3309 üzenetére
Nekem is 600 liter / órás két turbinás CATA elszívóm van. Jó erős, meg az ajtót is kinyitja, ha nincsen kilincsre csukva, de messze van attól, hogy a hajamat lekapja
Egy ilyen ipari 1-2 m3 / perces "apróságba" nem szívesen hajolnék beTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
f27
senior tag
válasz KillHates #3312 üzenetére
Ahogy a homalyos szamlapot nezem,egy 380v motor tekeri brutal sebessegel.
Vagy lehet hogy 1200 fordulat/percel?
Minden keppen tartozik hozza egy nyomas ertek is ami siman lehet 1 bar
Ha ezt ossze vetjuk az legalabb 25.000liter/ percet tol
De ha megnezed a beomlo/ kiomlo torkot es megnezed hogy fordulatonkent abbol a dobozbol kijon vagy 20 liter levego es az megszorzod pl 1200 fordulattal 1200x20 liter is 25.000liter percenkent
Persze ez egy szinte semmibol vett adatok de hogy nem 1200 litert nyom az zihezHa mondjuk szukebb a kiomlo mint a beomlo,akkor ahova szerelve volt kellet nyomas ertek is.
Csokkentett levegoszallitas magasabb nyomas ertekkel.[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
Hat jah. Nem ugyanaz. Amugy az a maszk amit bemutattal az orcadon az milyen gyartmany? kell egyet vennem nekem is csak kell rola mubizonylat az a baj. Ha van ilyened rola akkor vennek egyet toled.
Mennyire neheziti meg a legzest?
Lehet benne cigizni? Ez eloiras.[ Szerkesztve ]
-
mobileman
senior tag
mondjuk, ezek műbizonylatosok: [link]
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
f27
senior tag
válasz ielektros #3316 üzenetére
Erezni hogy nehezebben jon a levego.
Sajna nincs mubizonylat,ahoz nagyobb menyiseget kellene venni mindenfele engedelyekkel.
Sajat celra hozom csak megosztom veletek a kicsiny keszletem
Most rendeltem 10 db-ot.
Amcsibol vettem de szerintem kinai.
Viszont jofele kinai mivel puha a pvc resze is jol paszol az arcformahoz.
Vettem mar kinabol is ilyent de muanyag volt a maszk az fuj volt kukaba dobtam. -
nagyúr
válasz ielektros #3316 üzenetére
A műbizonylat a filterekhez kell. Ikerszűrőset vegyél.
BAUHAUS-ban kapsz (itthon is ott kapni jófajtát, gondolom kint nagyobb is a választék és nem utolsó sorban olcsóbb is)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Mosuka
aktív tag
Rendeltem egyet a Feritől. Hétfőn vagy kedden amikor megjön, sütök egy szalonnát vizes fával. Ha túlélem akkor jelentem.
-
ielektros
senior tag
->
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
Van benne valami
De ez mind csak moka es kacagas. Most johet a tomeny matematika.
Megtalaltam. Megvan a regota keresett magyarazat Feri. Ez nem vicc ez attores.
l/m2 azaz liter / negyzetmeter. Ez az osszefugges a magyar iparban hiasznalatos tobbynire festo szakmaban dolgozo szakemberek alap egysegeit kapcsolja ossze egy kezzel foghato mertekegysegge.
Nevezetesen azt mutatja meg a l/m2 egyseg, hogy hany liter bort kell a szaki arcan inputolni adott m2 teruletu falfeluletenkent.Azonban nagyon fontos ezt a szakival elore egyeztetni a nem vart felmerulo koltsegek lehetosege miatt.
Egy atlagos szobat (nem panel) vegyunk 5x4m-nek es 2,6 belmagassagunak. Adodik, hogy van 5 feluletunk amit a szakinak festenie kell. A falak es a menyezet. (Most az ablakokkal nem szamolunk)
2 x (5x2,60) = 26m2
2 x (4x2,60) = 20,8m2
1 x (5x4) = 20m2Azaz 66,8m2 falfelulettel kell a mesternek megbirkoznia. Tetelezzuk fel, hogy ezt egy 8 oras muszakban letudja gyurni (ez a valosagban semmi kepen nem lehetseges, de mi most laboratoriumi korulmennyekkel kell, hogy szamoljunk).
Azt mondjak, hogy nyari melegben egy 80kg-os 175cm-es ferfi mesterember minimum folyadekszukseglete 3 liter naponta. Ezt nagyjabol abban a 8-12 oraban illik bevinni amikor a szervezet terhelesnek van kiteve. Viszont itt vizrol van szo alapvetoen. Ezt igy minden kepen szukseges felszorozni a froccs keveresi aranyaval. Ezt ha alapvetoen az 50:50 szazalekos isteni fixet vesszuk alapul, akkor 6 literre ugrik a napi szukseges froccsbevitel ahhoz, hogy meglegyen a 3 literes tiszta viz folyadekigeny. ( Tudom az alkohol dehidratal de ezt most nem szamoljuk bele )
Tehat ha 8 oraval szamolunk, 66,8m2 felulettel es 6 liter folyadekmennyiseggel akkor mar kozel vagyunk a vart attoreshez.
Kijelenthetjuk, hogy egy festo szakmunkas laboratoriumi korulmenyek kozott negyzetmeterenkent 0,0898liter froccsot fogyaszt 8 ora alatt. Azaz valamivel kevesebb mint egy decit. Ez a szam csak kevesnek tunik, de erdemes megnezni, hogy hogyan nez ki a festo es a szoba is 8 ora mulva ha a kolega sikeresen bedontotte a 6 litert Azt is vegyuk figyelembe, hogy a valos feluletek ennel kisebbek mert a nyilaszarok kiesnek a festendo teruletbol. Szoval 0,1 - 0,15 l/m2 sem lehetetlen
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
-
d3lete
aktív tag
Valakinek van klasszikus Intel déli hídja? Ez már újabb ezalá 0.5 vagy 0.6 os golyók valók .
-
robick5
tag
Ez a fajta nekem is fogyó ezköz,még van bontásból 2db,de már megvan a helyük sajnos.
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
d3lete
aktív tag
Valakinek nincsen infra felső melegítője? Hogyan működnek ezek mi van a belsejében?
[ Szerkesztve ]
-
d3lete
aktív tag
XDD beszarás milyen emberek vannak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest