Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fpatrik17
senior tag
Megjött minden cuccom AY előakcióból, semmit sem kell viszzaküldenem, azt hiszem nagyon jól sikerült az előakciós vásárlás:
Nike Blazer Low LE 6597 Ft (Nagyon szuper, ennyiért vicc)
Tigha Polo 3500 Ft (Szabás ok, anyagminőség Zarás top polóktól jobb)
Reebok Club C Revenge 7000 Ft (Apának jött karácsonyra, annyira tetszik, ha lesz hasonló akció tuti rendelek magamnak is Reebok-ot.)
Superdy szürke pulcsi 10500 Ft (innen ajánlotta valaki a márkát, soha ilyen minőségű ruhám nem volt még. Anyag, szabás, varrás 5 *)
Superdry narancs polo 4800 Ft (ugyanaz, mint eggyel fentebb)
Nike Airmax 2090 W 13200 Ft (Ennyiért ez nevetséges volt... anyukámnak rendeltem Karácsonyra, de ma már ebben dolgozik annyi ráolvadt a lábára )Azt hiszem oszlopos tagja leszek mostmár ennek a csodacsoportnak. Hálám örökké üldözzön titeket!
Ha ilyen szintű lesz a csütörtöki Black Friday akciózás is, lehet elbombázom a fizetésem.U.i.: Mango-s sale nagyon keményen fut, reggel néztem az oldalt, így dél tájékán már alig vannak méretek. Onnan is bevásároltam szépen.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
HKorn
veterán
válasz Solymi81 #10400 üzenetére
Velem meg jól kicsesztek, rendeltem egy akciós cipőt aminél a weboldalon rossz méret szerepelt (Eur és UK méret váltás volt elcseszve, én csak az EUR méretet néztem), kiküldtek 2 mérettel nagyobbat. Persze azóta már nem akciós, 2x annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
jmuranyi
tag
válasz fpatrik17 #10408 üzenetére
Volt akciós. De tényleg gyorsan elfogyott...
-
Solymi81
aktív tag
válasz jmuranyi #10409 üzenetére
A Superdry nem rossz cucc, angol márka, de azért csak óvatosan vele a méretezése miatt.
Nekem van pólóm, széldzsekim, átmeneti kabátom tőlük.
Minősége kiváló, viszont némelyik kabát méretezése elég fura volt, picit szűk volt hónaljban, lehet ilyen stílus volt.Szóval, ha van lehetőséged, akkor nézz meg egy-két boltot ahol árulják és jegyezd fel, hogy melyik méret a jó neked.
Amúgy a Superdrynak van Ebay-en Outlet üzlete, én onnan vettem a cuccokat, érdemes szétnézni és az Ebay-es eladókat is nézni, mert jó áron vannak ott is.
-
Mercutio_
félisten
válasz luckyboi82 #10394 üzenetére
+fpatrik17: kabátokat linkelhettétek volna... bár nekem már mindegy, ha mostanra lerabolták szokás szerint az átlag méreteket.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Solymi81
aktív tag
válasz PeACeY26 #10414 üzenetére
Tudom, hogy slimfit, én az a típus vagyok, ezeket keresem
De még ebben is tudtak olyan stílusút csinálni ami zavaró.
Picit amúgy csiricsáré és vannak hülye dolgaik, főleg ezekkel a dupla-kettős zipzárokkal.
Pólóban jók, de csak akkor veszek ha nagyon le van akciózva, amúgy maradok másnál. -
őstag
Jack&Jones pamut pulcsi minden méretben 4.590 Ft - kupon
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
7000-es Nike cipő nekem is jött ma, ballábasnak frankón kilátszik a talp fölött a ragasztó.
Visszaküldés gyanús.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
AY-n milyen kupon van most?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
xeno204
aktív tag
válasz IntelKiller7 #10420 üzenetére
csak a 20%-os kódok vannak... jön a bf, 25%-os kódot már nem osztanak erre a pár napra.
[ Szerkesztve ]
-
xeno204
aktív tag
válasz IntelKiller7 #10423 üzenetére
Igen, most lesz az igazi BF.
-
fpatrik17
senior tag
Kérdezném tőletek, hogy ilyen AY, Mango jellegű min. 50%-os akciók várhatók-e fastfashion márkáknál mostanság? Ha valaki tudja, ossza meg kérem. Egyedül Pull&Bear-el vagyok képben, hogy Nov 26 18:00 appban, 19:00 weben a BlackFriday, de hogy mekkora akciók lesznek arról nem találtam semmit. Hátha másnak is hasznos lenne.
Illetve még egy kérdés. Csütörtökön AY-n hány órakor startol a BF?[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
oszy
veterán
Kis help kellene.
Sikerült lefújnom a cipőm egy kissé fekete cipőápolóval.
A reggeli rohanásban nem figyeltem, hogy melyik flakont veszem le a polcról! Van színtelen is.Úgyhogy fekete lett egy részen. Van esély ennek kijavítására vagy ebből feketét kell csinálnom?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
benjoe1
aktív tag
Premier Outletbe a black friday mennyire éri meg?
Sok helyen azt írják, hogy eredeti árból vonják a kedvezményt.
Mennyire árazzák fel ilyenkor a termékeket, pl. Columbia esetén?https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
Arcképgyáros
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok.
Aboutyou-s visszakuldessel kinek van tapasztalata? Szeptember elején vettem egy nike air max 270 react cipőt ami mostanra kezd szetjonni. Mindkét cipő orra belül kezd kikopni, úgy hogy biztosan nem kicsi rám a cipő. De ott az anyag papír vékony és ki fog így lyukadni. Illetve az egyiken kívül az anyag kezd megtörni ott ahol hajlik a labfejem. Mindezt kb napi 1 óra használat után szeptember eleje óta. Őszintén nem ezt várnám egy 27000 ftos cipőtől( ami 50ezer fölött lett volna eredeti áron). Visszakuldesnel olvastam, hogy olyan állapotban küldjem vissza amilyenben kaptam. De nekem pont ez a problémám hogy szét fog jönni ilyen kevés használat után és ezt szeretném megelozni. 90 napon belül vagyok, van esély h visszaadjak a pénzt vagy levasarolhatom?
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MaddeNNNN #10433 üzenetére
Felhívod az ügyfélszolgálatot, elmondod, h garanciális igényeidet akarod érvényesíteni, és meg fogják mondani hogy tudod visszaküldeni. Egyébként náluk ez 2 év ha jól emlékszem, nekem annyit mondtak anno, mikor visszaküldtem a pár hónap után lyukas talpú mustang cipőt.
The Truth is out there...
-
xTech
tag
válasz Mr.Csizmás #10437 üzenetére
Köszi, néztem ott is, de nem tűntek túl vastagnak. Van személyes tapasztalat esetleg?
-
xeno204
aktív tag
Pepe Jeans Póló 'SONNY' L-es, Utolsó darab 3.890Ft - kupon
khaki / fekete TOM TAILOR DENIM Ing 'mini vichy shirt' L-es, Utolsó darab 5.190Ft - kupon
sötétkék / piros / fehér TOMMY HILFIGER Bőr Öv 'Urban D-Ring Intarsia' 105, Utolsó darab 7.190Ft - kupon[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy Aboutyou-n hány órakol startol holnap a BF? Jó lenne idejében on-line lenni.
• Honor Magic5 Pro •
-
oszy
veterán
válasz fpatrik17 #10448 üzenetére
BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU
A BLACK FRIDAY alkalmával az ABOUT YOU is ellenállhatatlan ajánlatokkal csábít. Ezen a pénteken, 2020 november 27.-én verhetetlen árakon újíthatod meg ruhatárad, és az egészben a legjobb – ki se kell mozdulnod otthonról!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest