Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #6151 üzenetére
Leesett, beneztem mire valaszoltal...
Ne parazz ennyit, majd szol erte valaki ha szemet szur a hus...ha meg nem akkor nem.
Egyebkent meg ha ugyesek vagyunk, akkor hamar eltunik az oldal...persze kerdes kinek mennyire van belove, hogy mennyit lasson a friss hsz-ek kozul.
Mintha valahol lattam volna ilyen beallitast itt...mondjuk amilyen surun piszkalom a beallitasokat itt......
-
TaaT
nagyúr
válasz Devid_81 #6199 üzenetére
Ha tudod hogy hány ember keres az átlag alatt, akkor lehet tippelni hogy az a kevés ember aki átlag felett keres az mennyivel kereshet felette hogy mégis ez a szám jött ki...
Pl tegnap volt a hírekben hogy a háziorvosok havi bérét átlag 70.000-80.000-el emelik...
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Devid_81 #6215 üzenetére
Tömören, röviden...
2 szomszédos ország határvitában áll egymással jó ideje, egy-egy katonájuk itt tanult angolt minálunk, 2003-ban vagy mikor az egyik baltával agyonverte a másikat... Ítélet idehaza: életfogytig, de ő kérte hogy otthon ülje, (az ők igazságszolgáltatásuk persze vállalta hogy nem változtatnak a büntetés tételén) hazaengedték, erre elnöki kegyelmet kapott, nemzeti hős lett, előléptették stb... A másik ország szemében meg mi vagyunk a buzik...
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Undoroid
őstag
válasz Devid_81 #6313 üzenetére
Te Uram!
Az előbb találtam meg ezt a linket...Én csak ennyit tudok. Viszont azt tudom, hogy Szeged és Záhony között van egy kis távolság.
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest