Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
benzol
aktív tag
válasz Devid_81 #1150 üzenetére
Nekem meg a windózzzzz-ból van elegem a Win7 egyszerűen ledarálja a winyót. Valami PID 4-es svchost.exe történet gyűri vagy 5 percig(a process explorer sem mutatja meg mi az konkrétabban). Persze addig semmi kattintgatás... és a win98-as időkből ismerős kékhalálokkal találkozok egyre többet.
Csak megfelelő Linux disztribúciót kell találnom és már hagyom is a p*csába az M$-ot. Illetve már van is, csak egy másik winyó kell hogy teljesen elszeparáltan tudjam telepíteni.
Az a durva hogy szinte minden szükséges progi ott van a Linuxban amit legtöbbször használ az ember...
Max CAD-ezni meg videót vágni megyek vissza winfosba, másért biztos nem.
Egyébként a Chrome (Chromium) is kitűnően működik a Linuxon is, működnek a bővítményei is és a szinkronizálás is.
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #1157 üzenetére
Ugyanmá' nincs olyan nagy igénye. Most tök jól elvagyok a 8g rammal, 4 db procival, meg az ssd-vel. Minden gördülékeny.
Esetleg meg kéne térni Mac-re, meg Safarira, habár az már van vindózra is tán.
Jah, itt a jó idő Dávid király, jó lenne ha írnál már egy ilyen kernelt, de úgy ám hogy ne kelljen sokat heggeszteni rajta. Így télidőben amúgy is van időd ilyenre.
Több hibát akarsz mi ?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Devid_81 #1150 üzenetére
Én Opera-t használok.
Nincs túl erotikus feje, de erősen .szható kategória!
De szépen megfogalmaztad, hogy csúnya.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Morris
veterán
válasz Devid_81 #1266 üzenetére
Mondom a helyzetjelentést: Az utakat nem takarítja senki. A közútkezelő meg elmehet a retkes kurva anyjába!
Tegnap este melóból hazajövet elakadtam. Ha nincs ott a egy másik koma akkor ott maradok!
Kölcsönös segítségnyújtás volt, mert ő is elakadt
Még a főutakat se takarítja senki!
Végig lehet rallyzni a városban, de nem szabad megállni, mert akkor ott maradsz.Valamiért a képfeltöltés nem működik, pedig feltöltenék egy-két képet.
-
Varoz
addikt
válasz Devid_81 #1440 üzenetére
Ejjj.
Sima konyhai melós vagyok, naponta kb 50x köszönik meg, ismerik el a munkám, amihez nem szoktam eddig hozzá...
Hát igen.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
benzol
aktív tag
válasz Devid_81 #1458 üzenetére
Őt csak a család kötné ide.
Viszont nem tudjuk:
Érdemes szerezni egy "tucat diplomát" csak azért hogy legyen, esetleg 30 az egyhez hogy el tud vele helyezkedni, vagy nem kell mert túlképzett vagy nem ott végzett ahol....
Vagy csináljon egy OKJ-s vizsgát.
Vagy csináljon egy OKJ-s vizsgát, közben tanuljon nyelvet és próbálkozzon külföldön?
Iszonyú nehéz....
///\oo/\\\
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #1456 üzenetére
Dávid koma, neked bejött az élet.
benzol: a papírokkal csak a seggedet lehet kitörölni többnyire. Gyakorlat kell, az a lényeg. Hiába van papírod, ha nem értesz a dolgokhoz. Ez egy elég nagy baj a jelenlegi oktatási rendszerben, hogy elméleti szakembereket próbálnak képezni talicskaszám. Akik aztán mehetnek a Mekibe dolgozni. Utána ugrálnak össze vissza mindenféle melókba, így a millió kókler országa vagyunk, ahol mindenki ért mindenhez de normálisan kevesen dolgoznak.
Egy másik kérdés a jelenlegi fiatalok hozzáállása a dolgokhoz.......és még millió ok van amit lehetne ide sorolni, pénzről még nem is beszéltünk, de inkább menjünk aztán igyunk meg egy bambit, úgyis tervbe volt véve.A feliratkozottak mit szólnának a holnaphoz ? Mert nekem a jövő hét nem lesz jó..... bambiivászat ?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #1486 üzenetére
Akkor szólok, hogy egy BMW terepjáró beszakadt driftelés közben a Velencei tóba
Csak hogy tudj róla--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
Varoz
addikt
válasz Devid_81 #1513 üzenetére
"A kijáratot lezártuk"
RoTFL
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #1644 üzenetére
Új RAID tömböt raktak a szerverbe (tárhelybővítés a képfeltöltés miatt), és valami annál szaraxik...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
public73
senior tag
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #1701 üzenetére
Én a VirtualCloneDrive-ot használom régóta a Daemon Tools helyett (az is kezd kurvulni), és szerintem a legegyszerűbb. Ha a képfájlhoz nincs más program rendelve, akkor 2 katt és már benn is van.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest