Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Zodicus #7401 üzenetére
Lehet levernek oda egy Burger Kinget, vegre kitermeltek a penzt a depositra
Itt ugy megy London falvan, ha van feles 100k-d akkor jelentkezhetsz Meki tulajnak, korbenezel es azt mondod x,y kornyeken alig van, oda kell, kimennek megnezik, eldontik, oke, legyen, ez a haz lesz, adjad a 100k beugrot, mi adunk mindent, tied a cucc franchise-ban, vmi %-ot asszem le kell adni, de hagynak elni is....
-
SipiBcs
őstag
Ezt kifejezetten nektek válogatták!!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Morris
veterán
Jó reggelt
Két pogácsa beszélget.
-Képzeld, jelentkeztem az idegenlégióba!
-Kemény vagy! Na, és felvettek?
-Hülye vagy? Egy pogácsát?! -
BaKeSZ87
őstag
Reggeltet!
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #7410 üzenetére
Ez is jó anyag...
-
Devid_81
félisten
Reggelt,ezt tudtatok?
-Mi a különbség egy Trabant és a Ford között? - ??? - A Trabanttal meg lehet fordulni, de a Forddal nem lehet megtrabantulni!
...
-
Geby
senior tag
Kéne nekem DC 24V / 1A körüli tápegység amin van földelés. Itt a dugasztápok 99%-a ki is esett, mert kettős szigetelésű. Találtam még ilyen sínre szerelhető cuccokat, de hát 10ezer alatt nem akart nekem senki adni.....Itten helyben nem fogok találni ilyet az elektrolaboron kívül ? Neten találtam ilyen 5-6-7ezerért akár 4.5A-est is.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Tudja valaki, hogy Békéscsabán hol lehetne papír hulladékot leadni? Volna 3-4 mázsa régi könyv. MÉH telep?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
ErikSon
tag
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Sanyi2007
aktív tag
2600mhz-es gép xp matricával, hdd nélkül 12900Ft-ért valakinek? klikk
-
Sanyi2007
aktív tag
Kétszer ment a hirdetés, úgyhogy gyorsan nézek valami csöcsös nő képét nektek !
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
Emberek!...
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Zodicus
senior tag
válasz forintuser #7428 üzenetére
Ok, akkor hamarosan csekkolom.
-
Tybee21
senior tag
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
...
-
-
Devid_81
félisten
...
-
ko9
addikt
Kaptam ma egy gépet javítani. Hibajelenség: néha meghülyül, és BIOS POST előtt restartol, így került hozzám is, kiírta a videókártya nevét, és restart. Memóriákra gyanakodtam. BIOS reset megtörtént, meg kivettem a memóriákat, és egyenként visszaraktam - most megy harmadjára végig a Memtest86+ hiba nélkül.
A gép specifikációja:
Intel gyártmányú D845WN alaplap
2,2Ghz Celeron proc
3x128-as PC133as DDR1 RAM
S3 Savage4 16Mb-os VGA, amiről le volt szakadva félig egy kondi, de visszaragasztottamA lényeg a táp: az egész gép egy szabvány méretű ház, benne egy speciálisan befogatott Mini-ITX tápegység... Nincsennek szavak amik leírják a megoldás profiságát, inkább 2 képet mutatok:
Mint látható elöl egy csavar, hátul a vezetékekkel együtt egy kötegelő tartja. Taps a mesternek aki ezt így összerakta, nem mindennapi munka, az biztos
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Devid_81
félisten
Ccaka!
...
-
Undoroid
őstag
válasz Devid_81 #7446 üzenetére
Joccccaka Uram!
* * *
Valakinél üzemel már az új építésű Digi NET? Elsősorban Erzsébethely-en lakókat kérdeznék! A jelenlegiből -szépen fogalmazva is- elegem van!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Devid_81
félisten
Reggelt, annyira nem is szep, annyira nem is csinos, de a 2.5kg-os szintiszta tevepata magaert beszel!
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest