Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #6151 üzenetére
Leesett, beneztem mire valaszoltal...
Ne parazz ennyit, majd szol erte valaki ha szemet szur a hus...ha meg nem akkor nem.
Egyebkent meg ha ugyesek vagyunk, akkor hamar eltunik az oldal...persze kerdes kinek mennyire van belove, hogy mennyit lasson a friss hsz-ek kozul.
Mintha valahol lattam volna ilyen beallitast itt...mondjuk amilyen surun piszkalom a beallitasokat itt......
-
dipeti
senior tag
Geby, public mentek pükök!
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Devid_81
félisten
Kb masfel ket honapja nekem olyan is volt amikor harmadik napja mentem teljesen alvas nelkul melozni...nah az baratom, az egy olyan feeling amit az ellensegemnek sem akarnek...
De mostanaban egeszen jokat sikerul aludni, nem mindig megy az elalvas konmnyen, de ha sikerul onnan valoban alvassal toltom az idot az agyamban...
Orexunk, nekem is mar elkezdotott az eletem hatralevo resze!...
-
Morris
veterán
válasz littlelion21 #6168 üzenetére
a kurvákkal még csakcsak kibékülnék
Teliholdkor nagyon szarul szoktam aludni. Nem tudom miért!
De lehet, úgyvan ahogy Dávid mester mondja, öregszünk[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz moha bácsi #6172 üzenetére
Ha elővenné a kis fogpiszkálóját, még nagyobb lenne a zaj, mert kitörne egy nagy röhögési hullám!
-
ZetorGumi
addikt
Ilyet lehet kirakni ide?
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
Hazamegy a férj és újságolja a feleségének:
- Képzeld, azt hallottam, hogy a postás egy kivételével minden nőt lefektetett az utcánkban!
- Igen? Fogadni mernék, hogy az a beképzelt Erzsi lehet az a szomszédból!Úgyám!
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Vmelyik nap beszélgettünk Bakesz-al és kérdezte, hogy mikor lesz megint Ph tali.
Ezen felbuzdulva vki nem akar szervezni vmi diszkrét összeröffenést?
-
littlelion21
addikt
jaj...
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #6188 üzenetére
Hát nem tűnik annyira rossz ötletnek a felvetésed.
-
Devid_81
félisten
En technikai okok miatt nem tudok most csatlakozni, de ha valaki vallalja, hogy skypeon kozvetit
Inni innen is tudok, kapcsolunk cooperative mod-ot, ennyi...
-
Devid_81
félisten
Tessek, ez a legjobb celterulet a PHartyra, kezdesnek vigyetek molotov koktel, majd valtsatok mas koktelra...
...
-
fero02
nagyúr
Hát akkor vmi helyi menő dobja fel a labdát Sipi-nek és segítsen kivitelezni a dolgot. Mondjuk most már az ott alvás kicsit vicces is lehet...
-
SipiBcs
őstag
/me figyel......
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
littlelion21
addikt
Éljen! Végre az utolsó helyre kerültünk: [link]
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #6195 üzenetére
Soha nem ertettem kit kerdeznek meg ilyenkor...ha valaha annyit kereshettem volna mint az "atlag" most nem sz.patnam magam itt kinn esofalvan egy ilyen takony meloval...
Az osszes budapesten melozo ismerosom atlagban 120-150 korul keres...szoval passzolom mizu......
-
ZetorGumi
addikt
Látszik, hogy nettót néztek.
-
TaaT
nagyúr
Én úgy emlékszem tavaly is utolsók voltunk, vagy közel holtversenyben vmelyik észak keleti megyével...
Give them hell Ukraine!
-
Devid_81
félisten
válasz ZetorGumi #6197 üzenetére
Nem egeszen.
En r.hadt bekesmegyeben soha nem kerestem hivatalosan minimalber felett...tokmindegy mit csinaltam.
Akarmelyik haver atlagnettojat megnezem pesten az is elmarad az allitolagos atlagtol minimum 30.000 ezerrel...szoval kerdezem ujra, kit kerdeztek meg?
En kerek elnezest epitomernok baratom helyett, aki sokadik evet huzza fenn pesten a szakmajaban es meg mindig nem kapja meg az atlagos bert sem...es meg sorolhatnam.Szerk egy kis humor ami remelem latszik is mert nalam csak egy kis kerdojel a kep...nem tudom miert.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs