Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
-
Dani_kp
addikt
válasz Wiz Khalifa #46124 üzenetére
Nekünk decoy (El Alamein) volt a main, mivel ott nem sok tereptárgy volt, épület meg 0 így a csíterek nem szerették, nem tudott érvényesülni a wh .
https://ingatlan.com/33821564
-
Devid_81
félisten
válasz Wiz Khalifa #46133 üzenetére
Nalunk nem lesz malac, meg vendeg sincs
Ha a gyerekek elalszanak akkor kb annyit fogunk majd tudni, hogy akkor van ejfel amikor a petardazas es tuzijatekozas felebreszt bennunket, meg varhatoan a gyerekeket isItt ekkora a buli
...
-
Ármester
válasz Wiz Khalifa #46124 üzenetére
Uhh a jó kis MoHAA. Multizni keveset multiztam, nekem már arra nem volt lehetőségem, de a single részét elő szoktam venni néha, és végigtolom.
Singleben egyszer egy easter egg-et is megtaláltam tök véletlen, a bazooka mediceset.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
daninet
veterán
47k gooooooo!
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
homerhamm
addikt
46174
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
46178
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
50k
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Dani_kp
addikt
válasz Wiz Khalifa #46192 üzenetére
Az nagy fun volt akkor, suliban ami nagy kedvenc volt azaz UT1, one shoot one dead módban . Hab a tortán a szinkronos fordítás volt... "Térdre csirkék jön az Isten" vagy valami hasonló volt
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Devid_81 #46160 üzenetére
Most nekem is "punnyadt" bulim lesz. Beteg vagyok, ismerőseim fele szintén vagy beteg, vagy fáradt azt otthoni pihenős szilvesztert tervez, az egyik kocsim melóhelyen van szétgórva mert a kuplungcsere eldurvult, a másik kocsim meg megsértődött hogy vele nem foglalkozok ezért elkezdett kihagyni gyújtáshiba miatt 2-3 henger, nem tudom, szóval még itthonról se tudok elmenni kocsikázni.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz SyMbioTe #46162 üzenetére
Én meg kb sose játszottam single-ben, a haverokkal egyszer gondoltunk hogy kell szerver és multizzunk, aztán úgy indult az egész.
#46195 Dani_kp:
Olyan szinkron nem volt nálunk, de a SWINE volt hasonlóan jó, a magyar szinkronnal.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Dani_kp
addikt
válasz Wiz Khalifa #46198 üzenetére
Néha ilyen is kell, utána meg azt veszed észre, hogy csak ilyen "bulira" vágysz .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábelek - Kérdések és válaszok minden kábelt érintő dologról
- Projektor topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest