Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
Ja, hogy erre gondolsz. Nem is tudtam, hogy van ilyen Csabán.
Ez túl sokba kerülne.
-
Dani_kp
addikt
válasz Top cat #43604 üzenetére
Az a baj, hogy egy kupac...a helyi járat. Én mindenhova bringával megyek, vagy ha több helyre vagy sok mindent viszek akkor kocsival.
Ezt leszámítva én is a birdre szavazok igaz nem olcsó, de nem kell alkalmazkodni és rengeteg időt megspórolsz.Ha jól sejtem a héten már nem. Azt a papírt nem lenne egyszerűbb postázni?
https://ingatlan.com/33821564
-
littlelion21
addikt
Urak, a monoblokkos WC öblítőszelepe meghalt, holnap hol érdemes kezdenem?
Obi, Praktiker kilőve, azokat megjártam ma zárás előtt. -
Morris
veterán
válasz littlelion21 #43607 üzenetére
Kckm esetleg vagy Szatmári.
-
p.t.r
aktív tag
Mediator Kft. - Tessedik utca / Klapka utca sarok
-
grafnet
veterán
Kis Tabán utcában Hegedűsék, a Trefort sarkon Jeszenszkyék.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Dani_kp
addikt
válasz littlelion21 #43611 üzenetére
+1 Szatmárira és/vagy Kckm. Utóbbinál kicsit problémásabb a parkolás, de szokott hely lenni a mellettük lévő kis utcában azért.
Jeszenszky-éket meg kerüld el jó messzire. Olyan bunkók dolgoznak ott, hogy valami hihetetlen. Köszönni nem tudnak, segítséget meg ha kérsz akkor meg néznek mint borjú az újkapura. Ha ingyen adnák akkor se kellene tőlük semmi.
szerk.: a Tessediken a Mediátor is jó lehet, alkalmanként elég hektikus a nyitvatartási idejük, volt hogy akkor is zárva volt, amikor nyitva kellett volna lenniük, de ott is segítőkészek és jó fejek.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
littlelion21
addikt
Köszönöm mindenkinek, végül a Szatmárinál elsőre találtam megfelelőt
-
Top cat
addikt
Igen írtam is a kiinduló HSZ-ben, hogy az lenne a jó, ha sűrűbben járna.
Köszi, tudom, hogy csak délig vannak nyitva. Remélem nem csak ezért mentél oda.
Vannak ott még délután is, csak ügyfelekkel délig foglalkoznak. Beszéltem már a szervizessel. Szólok elötte és akkor biztos lesz ott valaki.Dani_kp
Kezdem észrevenni én is, hogy a helyi járat nem valami fényes arra.
Majd a jövő héten valahogy megoldom.
Sajnos be kell mennem személyesen. Alá kell írni, meg személyes okmányok is kellenek hozzá. Így nem tudják elpostázni.
Lehet, hogy valamelyik 17-es busszal kimegyek a Lencsési felé ameddig lehet és onnan majd gyalog. -
Top cat
addikt
válasz SipiBcs #43616 üzenetére
Csak a 17V tanszüneti napokon, kemény 2 járattal megy.
Lehet, hogy odafelé a 7F lesz a nyerő. Az is a körgát felé megy.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
...
-
Top cat
addikt
válasz grafnet #43622 üzenetére
Még nem tudom, melyik napon megyek. De valamelyik hétköznap.
Sajnos jövő hétre kánikulát jósolnak és azt nagyon nem bírom.A buszállomástól kell indulnom. Amivel oda megyek, az nem megy tovább és nem is az útirány felé jön be a városba.
Papooo
Na ennek majd utána nézek. Nem tudom, hogy mindegyik Gyulai megáll e az Iskolacentrumnál. -
public73
senior tag
Zurak!
nagy szükségem lenne egy hdmi-dp kábelra vagy átalakítóra csabai átvétellel...
jelige: szaréhúgyé...(aljanép vok)... -
Antimatrix
senior tag
Sziasztok!
Az "örök autós téma" vagy + Ökör Autós Téma - Ö.A.T.
Mikor mit vegyünk helyett - most mit NE VEGYÜNK - van inkább
Egyre többen +engedhetik maguknak 2. autót is igy már családon belűl gyűlik a tapasztalat - és sógorok-komák barátok uncsitesós és munkahelyi körben simán van 10 márka kb 20-30-40 autója 10-12 éves időintervallumon belűl is
NAGYMÉRTÉKBEN látszik a technikai fejlődés/BAKI / KONSTRUKCIÓS -faktor is
Kinek milyen autó "MÁRKA" jön be tetszik kaszni felni szín -azt most hagyjuk
Kinek milyen és mennyi TECHNIKAI "FICSÖR" - kell szükséges - Egyénfüggő
Ki miben fog meghalni tippelni tudom ruhában - milyen autóban hal meg a 30-40-50 éves NEM AZ AUTÓ GYÁRTÓ HIBÁJA -sajna inkább az egészégügyi hozzáállás az még OKÉ és kb 2 hét mulva ha lesz időm elmegyekAKI az utat figyeli és betartják neki is a KRESZ 80%-t legalább - az az esetek 99,76% elég neki a KORMÁNY+FÉK+ GYORS IRÁNYVÁLTÁS opció
AKI a TELEFONT -INFOPANELT figyeli és betartják neki 80% - OTT KELL TECHNIKAI FICSUR 99,76%-ban - a KORMÁNY+FÉK+ GYORS IRÁNYVÁLTÁS opció MÁR nem müködik
AKI az utat figyeli és betartják neki is a KRESZ CSAK 20-30%-t
- az az esetek 50% elég neki a KORMÁNY+FÉK+ GYORS IRÁNYVÁLTÁS opció
- a másik esetek 50% OTT KELL TECHNIKAI FICSUR 99,76%-ban neki
AKI a TELEFONT -INFOPANELT figyeli és betartják neki is a KRESZ CSAK 20-30%-t - OTT KELL TECHNIKAI FICSUR 99,76%-ban neki - csak kisebb BALESET lesz belőleAjánlás:
A SZGK - PÉNZTÁRCA a megvételkor és fent tarthatóság terén is PÉNZTÁRCA FÜGGŐEzért van annyi tipus és ÉVJÁRAT - és FUTÁSTELJESÍTMÉNY - és FELSZERELTSÉG
egy autó TIPUST min 5-7 ÉVIG gyártanak (ráncfelvarrás) - ha az a tipus kell 2015 - 8éves 5Mft és neked csak 4MFt van akkor veszel 2013-s vagy többet futott 2015-st
vagy rosszabb esetben hitelezel és annak mindig megvannak a böjtjei min 3x annyi lesz mire kifizeted/nyügöd mint amit felvettélKIVÉTELES esetekben a sógor-koma-barát-kolléga AUTÓSZERELŐ -ez max 3% -vehetsz bármit és abból BÁRMI összejöhet - lehet még egy Prémium is mehet AUGYI BÖMÖS MERCI JAGYUÁR is JÓ lehet de ott matatni kell amikor a csúnya PÉTER kilóméter belefér- vagy elér akkor nullák gyünnek az összeg VÉGIRE - és sehogyan sem a számok elejére
Város - agglomeráció az esetek 80%-ban ( pl JÓZSA - autópályafelhajtó nélküli változat) aki napi kb 2-5-10km araszol - lámpáktól-lámpáig - ha eljút/átjut még az ELSŐ sárgán is
- az vagy ELEKTROMOS/ HYBRID autó - esetleg roller/robogó - vagy kicsi/közepes benzinVáros - agglomeráció az esetek több mint 50-80%-ban ( pl JÓZSA - autópályafelhajtó nélküli változat) aki napi kb 2-5-10km araszol - lámpáktól-lámpáig - ha eljút/átjut még az ELSŐ sárgán is
Városok között 90km - 130km óra sebesség tartomány kevesebb mint 20-25%
- az vagy ELEKTROMOS/ HYBRID autó - - vagy kicsi /közepes benzin
esteleg kicsi turbo diesel - kicsi tömegű autóval ( KOMBI MONDEO/ SUPERB / PASSAT és társai - 4 (4,2m - parkolás miatt)m hosszabb 1500kg fölötti tömeg nem ajánlott)Város - agglomeráció az esetek több mint 20-50%-ban
( pl JÓZSA - autópályafelhajtó nélküli változat) aki napi kb 2-5-10km araszol - lámpáktól-lámpáig - ha eljút/átjut még az ELSŐ sárgán is
Városok között 90km - 130km óra sebesség tartomány több mint 20-50%
Itt minden játszik ami létezik itt már KILÓMÉTER számlálás van
Havi 1000-km és 4500Km között -váltópont a vegyes használat miatt mindenkinek máshol van
- az vagy ELEKTROMOS/ HYBRID autó - esetleg roller - vagy kicsi /közepes/nagy benzin
Havi 1500-km és 3500Km között kicsi dízel - Havi 2500-km felett között közepes dízel
-váltópont a vegyes használat miatt mindenkinek máshol van
esteleg kicsi / közepes turbo diesel - közepes tömegű autóval 4-4,5m
CSAK otthon tudsz a kertben- ház előtt PARKOLNI vagy GARÁZS legyen a SUHANCOK RONGÁLÁSAI MIATT - egy lámpatest TÜKÖR kb 150-200Eft indul LEDES meg 300eFt (4,2m - parkolás miatt odafigyelni városban parkolóházban )m hosszabb 1500-1700 kg fölötti tömeg nem ajánlott de megengedettVáros - agglomeráció az esetek kevesebb mint 10-33%-ban maximum ritkán max 40%
( pl JÓZSA - autópályafelhajtó nélküli változat) aki napi kb 2-5-10km araszol - lámpáktól-lámpáig - ha eljút/átjut még az ELSŐ sárgán is
Városok között 90km - 130km óra sebesség tartomány több mint - 50-70%
Itt minden játszik ami TARTÓS létezik - itt már szigorú KILÓMÉTER számlálás van
Havi 1000-km és 4500Km között -váltópont a vegyes használat miatt mindenkinek máshol van
- az vagy ELEKTROMOS/ HYBRID autó - - vagy közepes/nagy benzin
Havi 1500-km és 3500Km között közepes dízel
- Havi 2500-km felett között közepes TELJESÍTMÉNY optimalizált diesel
- Havi 3300-km felett között közepes TELJESÍTMÉNY optimalizált /nagy diesel
-váltópont a vegyes használat miatt mindenkinek máshol vanközepes/nagy turbo diesel - közepes/nagy tömegű autóval 4-5m
CSAK otthon tudsz a kertben- ház előtt PARKOLNI vagy GARÁZS legyen a SUHANCOK RONGÁLÁSAI MIATT - egy lámpatest TÜKÖR kb 150-200Eft indul LEDES meg 300eFt
(4,2m - parkolás miatt odafigyelni városban parkolóházban )m hosszabb 1500- 2000kg fölötti tömeg nem ajánlott de megengedettVáros - agglomeráció az esetek kb mint 10-25%-ban ritkábban max 33%
Városok között 90km - 130km óra sebesség tartomány több mint - 66-90%
Itt minden játszik ami TARTÓS létezik - itt már szigorú KILÓMÉTER számlálás van
Havi 1000-km és 2500Km között -váltópont a vegyes használat miatt mindenkinek máshol van
- az vagy ELEKTROMOS/ HYBRID autó - - vagy közepes/nagy benzin
INKÁBB MÁR DÍZELHavi 1000-km és 2900Km között közepes dízel
- Havi 2000-km felett között közepes TELJESÍTMÉNY optimalizált diesel
- Havi 2500-km felett között közepes TELJESÍTMÉNY optimalizált /nagy diesel
-váltópont a vegyes használat miatt mindenkinek máshol vanközepes/nagy turbo diesel - közepes/nagy tömegű autóval 4-5m
CSAK otthon tudsz a kertben- ház előtt PARKOLNI vagy GARÁZS legyen a SUHANCOK RONGÁLÁSAI MIATT - egy lámpatest TÜKÖR kb 150-200Eft indul LEDES meg 300eFt (4,2m - parkolás miatt odafigyelni városban parkolóházban )m hosszabb 1500- 2000kg fölötti tömeg nem ajánlott de megengedett
ui:
Amennyiben -szeretnél lakókocsit vontatni ott nagy köbcentis kell mindenből
vagy utánfutózol - többet nagyobbat hosszabat
- mindenből több nagyobb hosszabb és drágább kell - ez az össezfüggés"Tök érdekes hogy ugyanazon megy a rinya mint húsz évvel ezelőtt. Akkor is volt egy kemény mag, aki 150 évre akart autót venni és szerintük a modernebb változatok motorjai szarok lettek. Hamar döglenek, stb.
Aztán az akkori állítólagos fosok a mai napig karistolnak az utakon és azok vannak most emlegetve mint "régi jó, megbízható motoros autók"."150évre nem veszel autót ez 100% - de mondjuk 10 év az oké de 15évre is már létezik - mondjuk 2 gyermekig
3 gyermeknél nagyon meg kell időben "tervezni" mert 3 gyerekülés elég kevés szgk-ban fér el vagy max valami 50-60kg vékony ember/hölgyNincsen fos motor - csak mérnökök tervezik járatják minimum 100-150eKm teszten megy át mire sorozatgyártást kap/kaphat -
SZERVÍZIGÉNYES MOTOR -na az VAN!!!!! - ezért kérik a 5-7év "kötelezően AJÁNLOTT!!! szervízt" -ennek több a költsége de van PAPÍROD róla és ha BAJ NINCS akkor örülsz
HA BAJ VAN AKKOR meg -> JOGI út
-M.o-n ez inkább a lehuzás kategóriájába hajlik el - ez van - menj máshova nem csak 1 szerviz van az országban
20MFt vagy e fölött ha csak 1 szervíz van és az is Bp-n - és az is hagy kivánni valót akkor több EU tagállam - csak van valaki aki Angolul tud - átviszed SZlovákia/Ausztria /Hotvátba - Lengyelbe - SZERVÍZBÉLYEGZŐ- AZ BÉLYEGZŐ
TISZTELET a JÓ és BECSÜLETTEL DOLGOZÓ SZAKSZERVIZEKNEK -amit itt kell ajánlania topicban - megyeszékhelyenként nem csak 1 van - legyen több pénze és embere a jobbik szervíznek
Aki meg taknyolni akarja - futóművet/ kormányművet - motort - LELKE és bocsi teste rajta
- meghuzták és beleködölsz kicsit festékkel otthon haverral - bocsánatos bűn kategóriaEz a szöveg összetett és nem szösszenet - várok rá kommenteket és reagálásokat és modosítom ha igény mutatkozik rá
Köszönöm , hogy értelemmel végigolvastad és végiggondoltad az itt leírtakat
Antimatrix - az az bocsi AUTÓmártix
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Morris
veterán
válasz Antimatrix #43637 üzenetére
Rossz topik
-
grafnet
veterán
A sok ékezet és írásjel hiányt leszamítva akár egy topik összefoglaló is lehetne...
-
lemmy71
őstag
Vedd meg azt amire van pénzed és joccakát
-
bul07
nagyúr
válasz lemmy71 #43640 üzenetére
Ha mindenki így vásárolna akkor egyes gyártók igen hamar tönk szélére sodródnának
Sokan vásárolnak hitelre, mert az a márka kell( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
doberman
senior tag
-
Papooo
senior tag
Orvos látott már?
Én is hasonló orvosi eset vagyok, ha mobiltelefoncseréről van szó.
Laza fél éves keresgélés, tesztolvasás, próbálgatás, és ha végre megvan a tökéletes, akkor két év múlva újra kezdődik az őrület.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
doberman
senior tag
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni azoktól, akik profi módon kezelik a YouTube-n belül a feliratokat. Mostanában sok angol nyelvű tutorialt nézegetek, némelyiken van gyárilag felirat, némelyiknél pedig csak röptében készül automatikusan. Van arra is mód, hogy röptében fordítson is a Google, mondjuk magyarra és magyar nyelven feliratozzon.. Az alapjaival tisztában vagyok, tudom hol kell ki/be kapcsolgatni, állitgatni, ilyesmi. A nagy bánatom az, hogy a tabletemen nem tudom beállítani YouTube-n a magyar nyelvű feliratokat!
Ez egy Xiaomi tablet, az ő beállításai között is megkerestem a feliratokat, be is állítottam magyarra, de visszatérve a YT-ra akkor sincs a kiválasztható nyelvek között a magyar!Mostanában már a YT is biztat arra, hogy vegyek valamiféle plusz prémium szolgáltatásokat. Elképzelhető, hogy csak akkor fog működni az automata magyar feliratozás ha előfizetek, vagy van valami más okosság?
-
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani valakit Békéscsabán vagy a környéken, aki fel tudna szerelni normális(!) minőségben egy utólagos vonóhorgot? Gondolok itt olyanokra, hogy ne csak bagolyszemre, kézzel vágja szét dekopírral a lökhárítót meg az elektromos szerelés se álljon meg a szigetelószalagozásnál. Köszi!
u.i.: Vagy olyat, aki egy általam felszerelt vonóhorogra ad igazolást? Felőlem át is nézheti az egész szerelést.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
grafnet
veterán
válasz sanzi89 #43647 üzenetére
Én, hozzájuk szoktam járni:
- CarWork, a Gyulai úton, az M44 autó mögött az udvarban,
- Kisréti autó, a Berényi úton, a régi gázolajkút, a Francia-Japán bontós telephelyén.A Corvin utcán is van egy jó műhely, a régi Fiat szalon mögött, az udvarban.
Egyébként a P&A-hoz is mehetsz.
Vagy, ahogy jársz-kelsz és utadba esik megkérdezed mikor vállalja...
2 hetet számolj szerintem nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz Digger #43646 üzenetére
Én eddig nem is tudtam ennek az automata fordítónak a létezéséről . Majd a héten valamikor letesztelem.
Akár egy konkrét videót is küldhetnél, amúgy nem hinném hogy a prémium előfizetésnek közé van hozzá, tudtommal az csak reklámmentességet ad.https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest