Új hozzászólás Aktív témák

  • Padree

    senior tag

    Thx Geby! A [Kép] gombot nem vettem észre :W

    Megvolt a "nagylány" farsangja, itt az ígért kép:

    Élőben jobban mutat (nekem meg még gyakorolnom kell a fotózást), és neki nagyon tetszett, elégedett volt - ez számít. Írtam neki egy CD-t is, hogy hallgattassa az osztállyal, 90'es évek közepi happy hardcore (Charly Lownoise, Scooter, Marusha ...), a tantónéni arcát megnéztem volna ;] .

    Másik gyulai általános iskolában is jól sikerült a farsangi buli:

    Kolegina fia jár oda, a gyerekek műsort adtak elő, bak- vagy szekrényugrás végeredménye a fenti kép. A srác karja beakadt ugrás közben egy fentről lelógó díszletbe, földet érés után felállt: "Jéé, nézzétek a kezemet!", olyan egyiptomi stílusban tartotta, de nem a könyökénél volt behajlítva :Y . Volt aki azt hitte hogy ez egy trükk, de a szemfülesebb lurkók közül már kezdtek összecsuklani, sorban ájultak be, a végén több gyereket kellett kivinni a szabad levegőre mint amennyi bent maradt a teremben, volt aki sugárban hányt a látványtól.
    A srácnak nem igazán fájt, és nagyon jól viselte, nem értette miért szörnyülködik mindenki a látványon még a traumatológián is. Műteni akarták de nem volt orvos se altatós így valahogy helyben zsibbasztva helyrenyomták neki, a gipszes röggenen látszik, egész jól sikerült.

    "I don't give a penny - FCK twenty twenty..."

Új hozzászólás Aktív témák