Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    Nem tudom habugi Én kizárnám ,ah tudnám ,de ott rohnagálnak az M5-s autópályán mikro 130 km/h-val megyünk. Szóval Én megérzem. nem vletlenül van Bács K megye szükségállapotban. Sajnos Én személyesne tapasztalom. Aztán ,ah majd jól elcsapok egeyt mert kiszalad elém és ott meglincselnek helyben akkor meg mit mondok? Vol tmár rá precedens ,ho gymajdnem családostól kettécsaptuk Őket mert úgy szaladgál a gyorsforgalmi úton mint Te a parkban.

    Nekem erre Csak az a véleményem,hogy jöhetnek ,ha egisztrálnak ,de Nem akarnak.. Most komolyan. Én jelentkezem USA-ba menekültként és New York-ban szállok le ,de Floridába tartok mert félek itthon .. és arra szólit fel a New York-i rendészet,hogy Ok rendben mehetek Floridába, csak szépen fáradjak be az irodába .. adjak ujjlenyomatot és regisztráljak. Akkor elekzdek örjöngeni és lökdösöm a gyerekemet? Meg dobálom a rendőrséget?

    ne mond nekem habugi,ha te menekülnél egy háborús közegből és landolsz egy pl.. és arra kér az ottani hatóság,hogy regisztrálj és akkor tovább mehetsz az államban vagy maradhatzs. akkor Te ilyeneket csinálsz?

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák