Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz ViZion #59429 üzenetére

    Sziasztok . Jó reggelt 8)

    Nyugi Vizion. MA már erről szól csak.. 8) Én már csak kitapsolom. gtamte-t is ott osztja a hülyeséget.. közbe Én igazat állítok Ő meg csak 3 valótlant mondott.. de ezt azért mert valakinek van véleménye ami ellenkezik a másikéval. Ez fórum ilyen.. 8)

    Próbálom leképzeni más sectorra.: Párom Biókémiát tanul az orvosin (igaz) Bayer elküld nekik tesztelésre egy vakcinát. Mert akarják nem labor környezetben is tesztelni. Attól ,hog y apárom nem a Bayern laborban ül attól még dolgozik a Bayernek és részt vesz a vakcina tesztelésében. De ettől függetlenül nem mehet el a Főtérre és mesélheti el mindenkinek ,hogy fűű képzeld ez a gyógyszer ezt és ezt tudja - mert köti a szerződése.

    Na most ugyan ezt állítottam Én is a directx12 és ...... témában és ott rögtön hazudnak emg hülyének titulált. Pedig mindent amit megkrédjőelezett a valós.. közbe olyan labdákkal dobálózik ami nem is rám értendő.

    Amúgy SAS ezt krédezted: [link] azért jót nevettem ,hogy a i5 2400 ugyna azt tudja mint a 270x + 4690k

    nekem meg itt a videóm: [link] Sajna nem volt olyan felvevő amivel nem vesztettem volan ezért volt camerával . annó. Ha itt valaki megmutatja ,hol van nekem 19 fps-em ami a benchben.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák