Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz MrM94 #44440 üzenetére

    Én a másik véglet voltam. Ilyen csontsovány, piliszka kis izé, független attól, hogy a testalkatom nem olyan, aztán bekerültem 9.-be és hát kicsit cikinek éreztem, hogy ilyen kis vézna kölök vagyok, mások meg "kissé" nagyobb izomtömeggel rendelkeznek, úgyhogy elhatároztam, hogy nem csak tervezni fogom, de tényleg el is kezdem. Mivel a tornaterem mellett van egy ingyenes konditermünk is, nem para bejárni. Játékórákon mindig ott vagyok (heti 1-2 alkalom), több-kevesebb életkedvvel.

    Szóval 9.-ben szinte végig csak fekve nyomtam, amiből aztá mellre ment egy elég látványos adag, meg tricepszre. Azóta nem nagyon csináltam semmit azon a téren, idei évben (10.) főként bicepszeztem. Bár a morál sokkal kisebb volt már, mint tavaly. Tavaly bejártam néha órák után is, és akár órákat eltöltöttünk ott, hogy másnap még a ceruzát se tudjuk megfogni. Idén szerintem nem is volt még ilyen.

    Most át kéne térnem hasra, mert a kockák azok bujkálnak, egyéb téren meg már ...megfelelek az elvárásaimnak. Csak a hasra edzést úgy utálom :( :O
    Pedig most még hurka is van ott!:(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák