Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #43550 üzenetére
Nem mondasz újat, viszont így már még kevésbé kell kompromisszumos beállítás a BF4-hez. Szóval nem szomorodok el.
Jah, és ha véletlen 4k kijelzőre váltanék, a VGA ahhoz elég lenne, talán.Majd javítunk a dolgon, ha megvan az Fc blokk és az "Új" táp.
Nagyon elképzelhető, hogy a táp miatt se bírtam fentebb menni a cpu tuninggal.Pontosan melyik 3d markot futtassam?
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #43548 üzenetére
Újabban elég ritkán értünk egyet Miklóssal, de most kivételesen egy véleményen vagyunk.
Tényleg több van egy 290x -ben (saccra közel ~20% -al).Nekem gaming módban (1030/1250) ezt hozta az MSI gaming:
Gondolom 1100-on ez még jobban kijött volna.
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #43551 üzenetére
Igen, sajnos hogy nezem a teszteket meg marad benne kakao a kartyadba. Visszont igen, 4K-ban mar mas lesz a helyzet. De amig rendesen megjelenik a 4K az meg kb 2 ev.
i7/i5???
@keresztFiam: aze' azt ne szolja a szad hogy megvan az i7, megvan a 280X es meg mindig nem toltal par jatekot?
(#43551) mackosajt: a 3DMark Vantage tesztben. Az az egyeduli teszt ahol meg tudod nezni hogy mennyire hajtja a CPU a kartyadat, mivel kapsz pontot mindkettore. Ossze tudom majd hasonlitani anno az en FX-8350 + GTX 780 karival. Mivel a 780 nagyon megvolt huzzva, majdnem a 290X szintjet hozzta.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #43552 üzenetére
Na, nana, nanana....
Lehet megjátszom jövő hónapban. Haver úgyis vevő lenne a 8120-ra.
Bár a 8350 sem biztos, hogy elég lenne. De lap+proci csere az már megint macera. ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááá, na meg most álljak át én is a kékekhez?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #43554 üzenetére
sajnos még nem toltam játékot, és ha hiszed ha nem a szégyen meg is öl ez miatt
bár azért tudok tükörbe néznimackosajt: gyere csak Gyiiiiiországban, nem fogod megbánni
és akkor lassan át térítjük a kékséges Mesterséget és át is lehet lassan írni a topikot az FX-ről az gyiiiOFF-.ra[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #43554 üzenetére
De az a bajom, hogy a 3dmark oldala rinyál, hogy az vistához készült.
Utálom a hülyén összerakott oldalakat, de nekem a 3dmark egy rakat sz@rnak tűnik.szerk: na majd emelek a procin, mert 4GHZ-en megy csak.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #43552 üzenetére
Nekem a 270X CF-et egész szépen hajtja a 8320 4,6GHz-n.
Most még a Phenom is ki tud belőlük csikarni ~60%-ot. Igaz, 90% felett pörögnek a procimagok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #43550 üzenetére
Igen, a kártyában bennemarad 20-30%.
Talán-talán a 8350-es, 4.8-on ki tudná pörgetni, de az meg megint komoly lap\proci beruházás.Mackó, szedd le a honlapjáról, ott tudsz választani melyik platformra kell a vantage, érdemes egy tesztet lefuttatni.[link]
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #43559 üzenetére
Lehet, ezt pontosan nem tudom.
Kollégámnál 280x Vapor-X Tri-x OC megy egy 8350 társaságában. Bár, ott a proci kicsit antituning, sajna.. De Ő sem panaszkodik, teszi a dolgát szépen. Ott viszont nem nagyon teszteltünk, hogy milyen szinten hajtja meg a procit.
Sajna a prociból pedig nem tudtunk többet kihozni, mert elforr a vrm.. Pedig jól szellőző házban van, de pont a vrm nem kap elég levegőt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz hackeeeee #43561 üzenetére
mondjuk ha így nézem, nálam is teszi a dolgát...
az én konfigomban sem melegszik halálra a rendszer... (ahogy Keresztapám is írta)
max nyáron melegszik a rendszer ha kinn is meleg van....
mondjuk én még életemben nem hajtottam ki egy vga-t rendesen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43556 üzenetére
Nananan!!! Ezert a topicert olni tudnak! Ennek csak maradjon meg a a neve. A multban mar egy moderator majdnem megcsereltea nevet...
(#43557) mackosajt: osszehasonlitas kepen csak. Visszont igen, az ilyen kaliberu kartyakhoz mar kell az i7, vagy a tuningolt i5.
(#43558) hackeeeee:: nekem is volt 7870 CF, FX-el...4.8 GHz-en azt gondoltam hogy kihajtja. Amikor belement a 2600K akkor jottem ra hogy nem. Mivel 20-23 %-al tobb volt az FPS jatekokban, tesztekbol nem is beszelve...
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz hackeeeee #43564 üzenetére
Mondd ezt annak, aki multiplayert játszana Vsync-kel..
43564: csoda, ha nem laggolod szét magad..
De a Titanfall gépigénytelen, eszméletlen jól optimalizált, ezt ne felejtsd el.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rapidsquirel #43565 üzenetére
Én tolom a Titanfall-t 60FPS-sel.. Minden ok. Vsync mellett..
Nincs lag.. Átlagosan 50-es pinggel játszok, minden oké.. Pedig pillanatnyilag ugye a Phenom-ot használom 3 maggal...
Arról nem beszélve, hogy hiába van 1232345345345 FPS-ed, ha mellette >100-as a ping, plusz néha van pocket loss is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #43563 üzenetére
No ebben maximálisan igazad van
ezért a topikért én is ölni tudnék , és gondolom a Mester is odaadná néhány ember említésre nem méltó testrészét részben és/vagy egészben, ezért a topikért
de nem akarok buzulni, így ráhagyom az eszme futtatásom Hamlett monológját
inkább ezen csámcsogjunk"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #43566 üzenetére
Igen, a te nezopontod is rendben van. De most arrol ment a hablaty hogy az FX 8XXX nem tudja rendesen kihajtani a 7870CF-et. Mindig is mondtam, nem hajt ki a 7970 (280X) / GTX 680 (770) kartyaktol erosebbet.
(#43567) Lacielvtars: azert a fotoert buszke vagyok rad!
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #43567 üzenetére
AZ FX ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN.
Hackeee én nem megyek bele megint a kampányba hogy FX VS GYintel.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én sem akarok. Én ezt úgy értem, hogy amit hoz az FX az említett VGA-kkal, normál helyzetben bőven elég.
@sas: Ez szép és jó, csak hány 8320-at is tudsz venni 1 darab 4770k árából?
Említettem Én is korábban. Gondolkoztam rajta, hogy váltok intelre, de még ha meg is tudnám oldani a váltást, akkor is új árban közel 60-80k volna a váltás, minimum.. Annyival pedig számomra nem hoz többet a vas.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
rapidsquirel
aktív tag
-
otto14
őstag
Vennék egy pendriveot. Mire kell odafigyelni? 16-32GB -ban gondolkodom
asd
-
MrM94
addikt
válasz otto14 #43575 üzenetére
Írás olvas sebességre és lehetőleg USB 3 legyen.
Nézz neten reális értékeket.Hackee amíg mai napig a 2600k nagyon jó játékre holott elég idős már az FX már elfogy itt a gond.
Hosszutávon jobb befektetés az intel, mivel az árát se veszti nagoyn.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Balathruin
veterán
Tök jó, hogy az állatkert a sínek mellett van, 5 másodperces ingyen jegy keretében lehetett látni az egyik vörös pandát a fán.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rapidsquirel #43574 üzenetére
Pl számomra az, hogy nem számít az, hogy 100, vagy 120 FPS-em van, főként abban a tudatban, hogy vsync mellett stabil 60FPS-sel játszok (online).
Plusz az, hogy ezt a 20%-os teljesítmény többletet közel 50%-os többletköltséggel kapom meg. Számomra ez épp elég.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz hackeeeee #43578 üzenetére
Van olyan ám, hogy vajsima a játék és nem kényszerülsz Vsync on-ra, ésatöbbi kompromisszumra, mert kihasználod a kártyát.
43578: rendben, hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rapidsquirel #43580 üzenetére
Vajsima, csak pl. minden forduláskor vízszintesen csíkoz a vsync hiánya miatt.
Persze, van akit ez nem zavar. Engem igen.
Alaphelyzetben fix 60FPS-sel is tud vajsima lenni egy játék..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
Az a baj,hogy itt nem erről van szó és sokan félreértik... Énis leszarom magasról hogy 100 vagy 120fps em van..
De itt nem erről van szó. De emberek nagyon szépen kérlek titeket hogy skippeljük a témát mert csak felb#szom az agyam hogy én ecsetelem de senki nem hisiz és nem érti meg.
Ez olyan mint a többmonitoros rendszer.Le kell ülni elé.És látni.Ott a bibi,hogy a Vsync nem mindig képes olyan gyorsan változtatni a kártya terhelését hogy fix 60 fpst kap.
Ezért jött létre az adaptív vsync áááááááh hagyjuk.
Befejeztem
Nemérdekel.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Nem akarok én sem amd vs Intel okfejtesekbe menni, de ebben nagyon egyet tudok érteni veled.
Nézzük az én esetem.
Kéne új lap és proci. De akkor már ne 2600k.
A procim és a lapon együtt nem ér annyit, mint amiben egy lap vagy proci kerül a túloldalon, amivel vga limit lehetne.
Illetve a 4k az én olvasatomban inkább vga függő, mint CPU. De szóljatok, ha nincs igazam.
Este bf4 alatt majd meglatjuk, mit mutat a mostani helyzet.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Hanyagoljuk ezt a temat. Inkabb beszeljunk a nokrol...autokrol....stb.
GyyyiiiiDefaultLAci: linkelj mar valami szep
k_rvakatholgyeket.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #43588 üzenetére
Ügyes vagy.
Én multkor 4 lánnyal mentem ki a városba[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #43585 üzenetére
Ahogy mondod, oda inkább vga kell... Bár, ott is az "összesség" ami fontos. Vagyis, egy Sempron mellé hiába teszed be a 290x-et.
Mondjuk WQHD-ban is elfogy már a 256bit.
@Macsek: Nincsgáz.
rapidsquirel: Ez ok.. Csak amikor a jelenség >=100FPS-nél jelentkezik, lényegében állandóan, az bizony zavaró.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
mackosajt
addikt
Az lenne a cél, hogy minél szebb beállítások mellett, minél nagyobb felbontason lehessen tolni a dolgokat. Illetve 4k képes legyen.
Most várom asszonyt, egyetemista és gimis csajok vonulnak el mellettem... Hát bammeg...
Este letepem asszony bugyijat.Süt a nap, és már vetkőzik a nonep.
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #43592 üzenetére
Ne is mond, a hazaút a Piac utcán át vezet... tavasztól őszig rendesen félek ott vezetni
Kiszabadulnak a Bethlenes kis finomságok... kész életveszély. Lehetetlen odafigyelni arra amit csinálni kellene"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
CJ4567
nagyúr
Másnál is offline a G2A?
No Sana No Life
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #43598 üzenetére
Nem,esküszöm így van
Hülye vagyok matekből.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest