Új hozzászólás Aktív témák

  • MrM94

    őstag

    A TESZKO VILÁGA
    A parkoló---------------------> 1. Bunkó: Úgy áll melléd, hogy csak a csomagtartóból tudsz beszállni a kocsidba. 2. Nagyon bunkó: Kopasz, fekete autó, egyedül van. Családi parkolóba áll, mert azt képzeli, hogy a „család” felirat a maffiára vonatkozik. 3. Ultra bunkó: Rokkant parkolóba áll, poénból el is játssza, hogy sántít. Felesleges neki, az agyrokkantsága miatt szabad ott állnia.

    A bevásárló kocsi-----------> 1. Bunkó: Szórólapot, zacskót, csoki papírt találsz benne. 2. Nagyon bunkó: Papír zsebkendőt, pelenkát, tejfölös lángost hagy benne, a lángossal a kosár fogóját is kikente. 3. Ultra bunkó: a gyerekét hagyja benne. Ez neked plusz egy fél óra, mert rendes vagy és leadod a hangosbemondónál. Jobb lesz, ha egy másik kosarat választasz és hagyod a százasod a francba.
    Az áruházban----------------> 1. Bunkó: 1 perc alatt hatszor is rátolja a sarkadra a kosarat, ráadásul magas szintű anatómiai ismeretekkel rendelkezik, így hatból ötször a sarokcsontodon lévő idegvégződéseket találja el. 2. Nagyon bunkó: Ők a gazdatestet keresik. Belemászik az aurádba, és egycentiről követ. A füledbe liheg, majd az arcodba és érzed rajta, hogy fogkrémet és szappant jött venni a TESZKO-ban. 3. Ultra bunkó: Segítői is vannak, a gyerekei, akiknek az agyát kiégette a bejárati lopásérzékelő, mert amint belépnek, onnantól ordítanak a kijáratig. Ha ezt kibírod szó nélkül, akkor a bevásárló kocsid elé vetik magukat, ha maguktól nem ugranak, akkor a szüleik alád lökik őket.

    A bizonytalan vásárlók-----> 1. Bunkó: A tejhűtőbe rejti a húsos pultban kirendelt darált húst, hogyha valaki rátalál, akkor még vissza lehessen vinni és eladni, ilyen vagyok én is. /Orosz Gyuri/ 2. Nagyon bunkó: a 6 darabos ásványvíz zsugorfóliája alá gyűri, ha Te veszed meg, akkor „surprise” jelleggel egy hét múlva találod meg, mert már nem bírod otthon a bűzt. 3. Ultra bunkó: Az áruházi kenyérszeletelőbe rejti, hogy amikor beleraksz egy kenyeret, már úgy jön ki, mintha meg lennének kenve a szeletek tatár beefsteak-el.
    A fogdosós vásárlók---------> 1. Bunkó: Az utolsó 5 kiflit kiszedi, beleteszi egy zacskóba, és amikor meghozzák a frisset, akkor gyorsan közéjük borítja. 2. Nagyon bunkó: Zsemle horpasztók, minden olyan zsemlének, aminek be lehet szakítani a tetejét az meg is teszik, ezzel legalább jelzik, hogy melyiket fogdosták össze. 3. Ultra bunkó: Nem csak megfogdossa a kakaós csigát, hanem meg is kóstolja, majd visszateszi a túrós bélesek közé.

    Az eladók-----------------------> 1. Bunkó: Rajta a TESZKO felirat a pólóján, de azt hazudja, hogy nem itt dolgozik, ő is csak egy vásárló és nyerte a trikót. 2. Nagyon bunkó: Szuper képességekkel rendelkezik, át tud lépni egy másik dimenzióba, ahol te még látod és hallod, de ő már nem lát téged és nem is hall. 3. Ultra bunkó: Szívélyesen segít, elmagyarázza, hogy hol találod lisztet és elküld a könyvosztályra és addig, amíg kóvályogsz, ő elmenekül és elbújik a raktárban.
    A kasszáknál-------------------> 1. Bunkó: Olyan kasszához áll, ahol magadnak húzod le a termékeket, de nem ért hozzá ezért odahív egy kasszást, lehetőleg a te sorodból, hogy segítsen már neki beütni a dolgokat, mert nem érti ezt az egészet és közben be is kell tanítani, ami ötszörösére növeli a kasszás nő feltartását. A végén egy zsák apróval fizet, amivel kiüti az összes kassza szoftverét, mindenkinek 30 percet kell várakozni, mire újra feláll a rendszer. 2. Nagyon bunkó: Családtagjai 6 kasszánál állnak sorban, akik még azt is tudják darabra, hogy az előttük állók hány terméket vásárolnak, a győztes ordít a többieknek, hogy „gyere mán ide, mink jövünk!” Akkora bunkók, hogyha sorra kerülnek, a bevásárlókocsit négyen felteszik a futószalagra. 3. Ultra bunkó: Sorban áll normál kasszánál, de közben minden idegszálával koncentrál, hogy nem nyitnak –e új kasszát, az egész teste megfeszül és várja a kassza lámpa felvillanását, mint start pisztoly dördülést Ben Johnson az Olimpián. Előfordulhat elrontott rajt, mert valamit elnéz, és félúton jön rá, hogy lyukra futott, ilyenkor vissza kell engedni az eredeti helyére, mert különben ordítva földhöz vágja magát. Ezek elé ne álljunk, mert az emberáldozat sem tartja vissza őket egy jobb pozíció megszerzéséért.

    Ha túlélted, akkor találkozunk legközelebb a TESZKO-ban.
    by Oroszgyuri

    Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Új hozzászólás Aktív témák