Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
Jó napot mindenkinek !
jó lesz szakadó esőben tekerni meló helyre
ma megyek a ventikért munka után ,holnap meg betesztelem ugyan mivel tud többet egy ilyen atom drága csoda .
tegnap megnéztem a Thor sötétség kora c. filmet , tetszett kimondottan jobb mint az első.Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Shokkolo
addikt
válasz pipo112 #28701 üzenetére
milyen ventiket veszel?
Nekem van a gépben immáron 4 db. coolink swinf2 120p
Azt kell mondjam, tényleg többet tud, mint az olcsóbb társai.
Halkak (folyadékcsapágyasok), és a légszállítása is kifejezetten érezhető.
Radin át érzem a légnyomást, pedig ezek elvileg nem is radi átszellőztetésre valóak hanem rendszerhűtőnek.
Ehhez képest meglepően jól teljesítenek radin is (2 van a radin, 1 hátul és 1 alul).
Ezen kívül ugyebár ezek nem csavarral vannak felfogatva, hanem gumibakokon, ergó semmi rezonancia vagy hasonlók."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Más:
Eddig is mocskosul tetszettek a voldok, de azt hiszem ezek után ha összejön tuti h. az lesz a köv. autóm (ami megtartásrra is kerül...)
az új Volvo SUV
Azt kell mondanom gyönyörűűűű"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
pipo112
őstag
-
stratova
veterán
válasz Shokkolo #28703 üzenetére
Nagyban főleg a "rolled out" kivitel nagyon komoly
Volvo XC90: szép lett, bár a TC-vel egyetértésben én is karakteresebbnek láttam a régit (még facelift után is). Nagyon remélem, hogy bejön nekik! Úgy olvastam rengeteg fejlesztés áll a platform mögött (új változtatható padlólemezek, hatalmas tesztközpont, teljesen új motorcsalád, az Apple közreműködésével fejlesztett érintőkijelzős rendszer).
Ez viszont igazán átmenthetnék 1:1-ben, eszméletlen jól néz ki:
A Fordnál csak prémiumkodtak, de talán még a tulajdonos Tatának is presztizskérdés, hogy végre sikerül-e a 3 német prémium közelébe férni.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #28707 üzenetére
én már egy S60-al is beérem, de az igazi álom a rlgebbi s80 az 5 hengeres diesel kombóval.
keresztapám vett egy ilyen diesel s60-ast, megkaptam egy tesztkörre, egy álom volt vezetni.
érezni a nyers erőt, és még padlózni se kell... egyszerűen érzed"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #28708 üzenetére
En a Volvo-t egyszeruen imadom, most lep a negyedik eveben, nalam van egy eve es kitunoen mukodik. 11 honap alatt mentem vele 24700 km-ert.
A meglepetes szamomra az hogy kezdem megszeretni a Focus-t is, nem egy kategoria a Volvo-val es az elejen nem voltal tole elajulva.....de most kezdem kiismerni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
The Crew játékosneveket beírjuk?
Enyimé mackosajtdb
Jah, és azé nem alszom éccakás meló után, mert már hívtak bentről egy meghibásodás miatt, amiről fogalmunk sincs, hogy jött elő, mikor senki nem volt a kütyü mellett és elvileg csak akkor történhet, ha valaki félrenyom valamit.
De 3an voltunk bent melóban, mindhárman 1 helyen, és senki más nem volt a környéken rajtunk kívül, mi meg a helyszíntől 20 méterre, egy másik helyiségben.Éjjel részletes jelentést kell tennünk, mert nem hiszik el, hogy nem mi voltunk, vagy 1 közülünk, csak védem. Pedig tényleg nem mi voltunk...
B++ HordóLaci, most lebuktam.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #28713 üzenetére
tutira pálinka, amúgy meg szar, ha nem. Akinek pelenka, azt szánom...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
Jóreggelt emberek!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
pipo112
őstag
válasz Balathruin #28719 üzenetére
Este lerántom én is , és jelzem a júzer nevem
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
pipo112
őstag
válasz Lacielvtárs #28711 üzenetére
Beteg !!
normális ember nem is gondol a pelenkáraAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
pipo112
őstag
válasz Lacielvtárs #28726 üzenetére
+1
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #28711 üzenetére
Nekem először a 3.14na jutott az eszembe, de az nem jött ki...
Paripa - Jó lett a "csőrösöd"...
DonSasss - Nem is mesélted, hogy sikerült-e jó áron értékesíteni a csempészárut... Görögországban is akkora a kereslet a színes boxerek iránt, mint Spanyolországban?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #28728 üzenetére
Meg dolgozom. Most megyek a masik ceghez....kint sut a nap, szep ido van. A munkakedv az nulla.
-
pipo112
őstag
Jól teszed én még melózok 1,5órát már afaxom is ki van kemncézek +csomagolok 2munka egy fizu ami minimálbér persze de dolgozz 150%os teljesítményben Ejj
na mid1 haza érek és én is dobok egy sört az arcba , holnap szabadnap yeehaAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
ViZion
félisten
Erőltesd csak, ki fog jönni az is!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
-
MrM94
addikt
Holnap reggel, valszeg fogok menni megduplaztatni a letoltesi sebesseget... INGYEN.
S akkro lessz 200/100
Tessek sirni
-
MiklosSaS
nagyúr
"Én majd csütörtök éjjel bevágok egy fasza kis strandolást es meglessz a relax" - neked aztan komolyan szukseged van relax-ra. Neked relax az eleted.....ha dolgoztal volna akkor meglattad volna milyen melozni...meg ha csak 2 honapot is....
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #28735 üzenetére
Köszönöm nem kérem.
Tartsd meg#28736) miklosss2012 : Azert is,mondom,hogy hadd irigykedjetek
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
köszönöm
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
pipo112
őstag
Na át vettem a ventiket kifogástalan állapotban vannak igaz hogy a gumi pöckök hinyoznak de az nem érdekel a pörgettyűk tökéletesek .
az egyik pwm-es úgy is megy a noctua-ára a másik kettőnek meg van gumi keret ccsak abba csavart nem tudok rakni szerintem de majd megoldom gyors kötözővel vagy veszek ilyen gumi pöcköket.Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
stratova
veterán
Ha mobilszámla befizetés előtt a privát gépemen keresem a smart card olvasót a bankkártyámmal workaholic vagyok?
-
MiklosSaS
nagyúr
Alvás?
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #28744 üzenetére
megyek biza, holnap meló.
...ne röhögj, az is munka.Amúgy hívtak németbe, csak hát a család ugye...
-
MiklosSaS
nagyúr
Na mivan, alusztok? Jo reggelt minden almos forumtarsnak!
Megyek mert kesesben vagyok!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #28748 üzenetére
óóóókabbbbe...
munka ma is, sok levelezés, fuvarszervezés... fakk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest