Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Nem is lett volna oka megharagudni mert nem mondtam semmi rosszat...na jo, egy picit. Megkerdezte mit vegyunk anyosomnak a szuletesnapjara, en meg mondtam hogy sodrofat meg angol busz es vonat menetrendet. Miert? Azert mert:

    - amikor a draga lanyahoz megyen a csigazabalokhoz, akkor a legnagyobb titokban teszi, megveszi sajat maga a repulojegyek, buszozik, vonatozik, taxizik...nem baj.

    - amikor hozzank szeretne jonni (soha nem hivom), akkor elore bejelenti. Meg kell neki venni a repulojegyet oda-vissza. Jo, nem gond...nem sajnalom...csalad. Ki kell menni a reptere, na ezert pipa vagyok nagyon. Fel kell kelnem 2.30-kor hogy kimenjek a reptere, reggel 10-kos itthon vagyok vele, aztan megyek melozni este 10-ig.
    Pedig olyan faxa alternativaja volna, repter -> buszmegalot (25 meter) 10 per buszon, aztan vasutallomas ami megint 30-40 meter a buszmegalotol, vonatozas luxus vonaton (4 ora), aztan az allomastol egy taxi 1 perc gyalog, vagy meg annyi sem. Taxival 5 perc es 5 font a lakasig. 11.30-12.00 mar nalunk is terpeszkedhet pihenhet.

    ar: busz, vonat, taxi : 20-25 font
    uzemenyag: 20-25 font + faradsag meg minden.

    Ha mar az ember kifizeti az osszes utikoltseget, annyi faradsagot vegyen hogy uljon fel arra a qrva vonatra, nem hal bele...ugyis ide mindig piheni jon. A felesegem nem hagyja hogy csinaljon semmit, megis mindig el van faradva. Ha rajtam mulva, naponta 3-szor csinalnek nagytakaritast amikor itt van. ;]

    Maskulonben beszel jol angolul, ilyen gondja nincs...de suket-nema, analfabeta is eltalalna ide, olyan egyszeru.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák