Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    Mekkrao érdekes már ez a dolog Te jó ég. Leadtam a MARVEL filmet is. Jött egy londoni cég. adtak munkát december 31.-ig Ez mind rendben van ,de azok után ,hogy a Házamban lévő nettel letoltam egy Dreamworks munkát Londonba, egy MARVEL-t németben, és egy setup építést Skóciába. lenyomtak velem ezek egy ugyan olyan ping tesztet mint a többi nagy cég és nem fogadta el mert tracet-tel checkolva ping otthonra 17 pingem van ,de london pilve. 35-35-35-35-35 és ahogy londonba ér ott kint ugrik 35-ről 57-re.... vicc. Be kellett mennem gépestől a szüleimhez a régi ksi szobámba mert amég ott a 17-es ping van ugyng úgy itthon. Ergo az a net meg ez a net is hazai sőt egész európában ugyan annyit csinál. Valahogy Angliához érve az enyém másik serveren keresztül ugrik oda a Framestore serverhez és ott kint sezrve nekem 57 a szüleimnél meg 30-35. Volt kint a Telekomos azt mondta ezen nem tudnak sajnos segíteni. Hihetelen . Itt a jól kialakított irodábmból meetek a klimatizálatlan 40 fokos szobába napi 8-10 órát. 6 hónapon át. Ilyen bagatel dolgok komolyan. De nem is értem amúgy miért kötnek bele az 50-es pingbe amikor az meg olyan segg szilárd, hogy meg se mozdul. letoltam egy 1 órás cmd-s pinget meg egy programmala tesztet és kökeményen ugyan az a ping maradt. Ilyen kis dolgok ennyi macerát tudnak okozni.

    JellyFish Londoni volt és ami éppen most megy a Spirit untamed mese a mozikban azt ezzel totlam végig és nem kötöttek bele és minden frankó volt. Most meg ezek két utcával arrébb meg igen. Nem is értem az emberek ,hogy gondolkodnak. Már azon is agyaltam ,hogy ottani gépemet felcsatlakoztatom Londonra aztán innen irányítgatom egy laptoppal. ,de akkor már dupla remote lenne és az már lehet delayes lenne nagyon.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák