Új hozzászólás Aktív témák

  • Aljasvip

    senior tag

    válasz Gyuri27 #144109 üzenetére

    Ilyen ez a PC biznisz...
    Bármi hobbiba kezd az ember, a fene egye meg, nem bír belenyugodni a helyzetbe. Én legalábbis nem. Most ezért az év első 6 hónapjára, közös megegyezéssel az asszonnyal, PC költség-stop van :D

    snecy20: Engem is a fehér vonzott, de nem mertem azt választani, mert nagyon elütne minden más színtől. Majd jó pár év múlva, amikor ez a ház darabraira esik, akkor megfontolom...
    Engem ami amúgy meglepett, hogy milyen prémium érzés volt ezt a házat használatba venni. A kiegészítőknek külön doboz, benne minden cucc (HDD fiókok, VGA tartó) kis puha karcvédő vászonzsákban, a csavarokhoz 10 rekeszes csavartálca, csavarok benne külön válogatva, és a gépház is vászon zsákban. Belül a kábelelvezetéshez tépőzárak, Fan hub, jó szerelhetőség.
    A kis használati utasítás könyvecske pedig minden részletet elmagyarázott, amit tudni illik a házról.
    Na most nekem az első házam egy 14k-s Thermaltake volt, ahol a csavarok egy zacskóba hányva voltak, semmi papír a dobozban, csak "hajrá".

    Egyedül azt hiányolom, hogy a táp takaró lemezt nem lehet mókolni. Ez a ház lemezezése ugyanaz, mint az Evolv X, amiből van olyan verzió ahol ott van egy RGB csík. Én úgy terveztem, hogy majd szépen megoldom ezt magamnak, ha már innen kihagyták, de a takaró lemez szegecselve van, így még nem vitt rá a lélek, hogy nekifeszüljek szétbontani a házat.

Új hozzászólás Aktív témák