Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #133051 üzenetére
inkább valami bevált garis márkát vennék, xiaomi nem túl régen lehet a tv piacon sztem
Xbox One: bandymnc
-
norbert1998
nagyúr
Azért mondtam, hogy nekem tetszik, mert semmi más érvem nincs mellette
-
norbert1998
nagyúr
MKBHD April fools [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #133058 üzenetére
Ez Lengyelország volt. Itt ép kevés volt. Szlovákiában, hazafelé jövet volt ahol 50-60cm+ volt.
Ha találsz ekkora hegyet az alföldön, szólj, megmásszuk.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #133060 üzenetére
Én nem is nagyon foglalkoztam azzal, hogy globális szülinap volt.. Nem volt rá idő.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, Bosszúállókra jegy megvéve.. Kíváncsian várom.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #133064 üzenetére
Mert a marvel nem szenny.
Tudom, 20 évvvel ezelőtt az lenne.
De azért tudnak már igényesek lenni. Nézd csak meg a fekete párducot.Magamból kiindulva, én szivesebben adok pénzt egy marvel filmre, amin jól szórakozok a moziban, mert könnyed és mégis mély, mint mondjuk egy keresztapára, holott vitathatalanul utóbbi több értéket képvisel és jobban össze van rakva.
Moziban teljesen más élmény egy filmet nézni, mint otthon.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #133065 üzenetére
”Moziban teljesen más élmény egy filmet nézni, mint otthon.” - ezzel azért tudnék vitatkozni, de mint film, tudnak jók lenni a Marvelek.
© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #133067 üzenetére
Hát, ha az élményt nézzük, akkor azért de. Persze van ahol a hang azért nem az igazi, de sokszor akkor is sokat ad maga a mozi az élményhez.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Valakinek nincs eladó ddr3 ramja, olcsón...aki postázná Inglandba?
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #133067 üzenetére
Most ezt úgy értem, hogy szó szerint más élmény. Másképp fogod fel a filmet, ki tudsz menni pisilni, a hangerő a te kedvedre van, úgy beszélgetsz a többiekkel ahogy te akarod, de a feletted sorban ülő nem dönti rád a popcornt. Más élmény. Még a negatív extremitások nélkül is.
Vagy nem erre gondoltál? Vagyis, gondolom nem.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz norbert1998 #133070 üzenetére
Jó a mozi, de ha reklámot akarok nézni akkor bekapcsolom a tv-t(ami amúgy nincs).
HATER
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz norbert1998 #133072 üzenetére
Nekem néha egy örökkévalóságnak tűnik. Meg itthon csak jobb bármit nézni. Nyilván ha 5 percre lenne a mozi mást mondanék, de sajna nem ez a helyzet.
HATER
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, munka kedd stb
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Lacielvtárs #133074 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot! Újra minden a régi....
-
hackeeeee
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #133078 üzenetére
Jo kis cumo. Lehet joblett volna ,de a 8k az sok postaval.. Sajnos a 2*4 -em valami miatt nem jo. (Csak együtt indulnak el de csak. 4-et lat a alaplap. Vagyis azt irja windowsban a 8-bol,hogy ( 6-bol negy haszbalhato) másik gépben meg jo mind a kettő.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
stratova
veterán
válasz Habugi #133085 üzenetére
Lebuktam ha nincs itthon a kis család olyankor lehet este is autókázni a helikoptereket hangerőben maga mögé utasító stock hűtéses Kaverivel. Nomeg sikerült az utolsó IC-vel hazajönni, s csak némi asszonykával folytatott csevegés után kergettem csak meg azt a pár négy kerekűt.
Semmi pánik talán 4:15-kor már sikerült s csak 11 környékére kellett beérnem, cserébe ma 19-ig húzom az igát.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz stratova #133087 üzenetére
Egy pillanatra elfilóztam rajta hogy rákérdezzek-e de úgy voltam vele hha éppen most lett kisírva az álom a szemedből akkor nem beszéltetlek/gépeltetlek mert csak rontana a visszadőlés esélyein..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #133090 üzenetére
Érthető. Helyben, vagy ebay-en a környékből valszeg olcsóbbra kijön.. Innen sajna mindenki drágán szállít kifelé, főként nem szomszédos országba.
Más: Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy mi is történt.. De, azt hiszem feldolgoztam a látottakat..
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
A sima magyar posta 3k-bol elviszi asszem.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #133092 üzenetére
Arra azért ne vegyél mérget Tessa, én egy levelet ajánlva adtam fel Szlovákiába es volt vagy 1500 ft...
-
MiklosSaS
nagyúr
Mind1...van fent ebayen 2*4 sima "pucér" samsung 1600 MHz CL9. 10K körül vihetõ....lehet megveszem azt neki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #133092 üzenetére
Aztán vagy célbaér, vagy nem.
Értékbiztosítás nélkül fel nem adnám.. Sőt még lehet úgy sem.
Többen járnak hozzánk export csomagot feladni, akik először Postával próbálták, majd miután (elmondásuk alapján) nem ért célba, vagy visszakaptak egy üres dobozt, inkább nem próbálkoztak többször.
Más: Bitang jó ez az FC5, nem egy szokványos FPS.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
Őőőő---
Sony XZ2 compact: "A kézi mód DNG RAW mentést továbbra sem kínál, ahogy camera2 API támogatás sincs."
Huawei P20: " P20 Pro és a P20 kameráját mesterséges intelligencia segíti"
"az AI segíti többek közt a környezetnek és a fotózott tárgyaknak megfelelő fény- és színbeállítások kiválasztását, előre megjósolja a mozgó fotócélpontok útját, az intelligens képstabilizátor (AIS) pedig nem engedi bemozdulni a képet.""Another distinction between Huawei’s various lenses is that the two main cameras don’t have optical image stabilization like the telephoto one: Huawei thinks its artificial intelligence stabilization (AIS, in Huawei-speak) is all that’s required."
what the duck...
join to the duck-side...Ezek most tényleg kiadtak egy csúcs telót OIS nélkül 3 azaz HÁROM hátlapi kamerával -_- (tesztvideó alapján az az AIS még nincs a toppon az OIS-hoz képest).
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz stratova #133096 üzenetére
Arról már nem beszélve, hogy mennyire elmentek a szifonkoppintás irányába, amit már féligmeddig meg is bántak, de ettől még elég gáz.
Amúgy, ez annyira nem meglepő, amikor már az Adobe is AI-t használ a képszerkesztésre.
De mondjuk így keményen hangzik, hogy szoftveresen van megoldva a képstabilizálás...
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Nincs itt semmi szenzáció. A következõ szérián lesz 4 hátlapi és 2 elõlapi kamera. ..
Lassan a mesterséges intelligencia fogja jellezni mikor lesz optimális szarni, inni, aludni, "dugni". Autó önvezetõek lesznek..a hūtõd meg megrendeli a kaját tesztsúly és élet stílus alapján.
Szép lesz ez a jövõ...
-
HSM
félisten
Na hogyne, majd az AI kitalálja, merre fog éppen remegni a kezem... Ez tényleg jósgömb kategória. Valamiért ez amúgy szeret kimaradni a többkamerás modern fónokból. Szerencse, hogy a jó öreg 1+3-am még tudja az egyszem kamerájával... Igencsak sokat segít.
(#133098) MiklosSaS: Marketing... Most ez a hívószó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest