Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz Habugi #130978 üzenetére

    Mikor írtam egyébként, ezen kattogott az agyam, az első bekezdésedben foglatakon. És jobban belegondolva a te fogalmazásod után, megvan az oka.
    ~pszichológiaóra számlája privátban jöhet ;]

    "Gyerekkori" legjobb barátomban való "csalódás" lehet a fő oka. Az óvodai homokevőversenyes kiscsoportos korunk előtt már bőven ismertük egymást, hiszen szembeszomszédom azóta is. Hatalmas spanok voltunk, aztán általnosban ez ugyanúgy megvolt, bár nem ugyanoda jártunk, de órákat el tudtunk lenni kint egy fa ágán üldögélve, hülyéskedtünk, stb, a falusi foci haverokkal, nyáron este 10-ig sötétben mind olyan dolgok, amikhez köthető. Aztán jött a középsuli, osztálytársak lettünk, és kb az egyik legjobban várt része volt az iskolának. Volt ott egy olyan srác, akire 100%-ban illik az előbbi leírásom, és sajnos a bizonyos barátomból is olyan vált, akire 70%-ban illik a leírás ma már (nem dagadt és nem zsíros, de a többi sajna passzol). Nem mondanám ronda gyereknek, (Lilinek biztos tetszene), de 20 éves létére mégis annyira indifferent, hogy egy 2 hetes valamin túl nem volt barátnője, és nem is érdekli a dolog, ugyanúgy, mint a többi gotalife dolog az életben. Haragszom a gémer gyerekre, amiért a legjobb barátomat elszakította, és a szomszéd srácra is, amiért engedett a másiknak. Egyébként tovább árnyékolandó a képet a dologról: 10. osztályban félévkor 12 tárgyból bukott, 17 tárgyunk volt. Év végén instant bukás volt, fél évet csinált az újrakezdett 10.-ben, aztán azóta otthon van, "vigyáz" az újszülött testvérére, és egész álló nap gépezik, minden egyes apró dolog megvan neki, ami csak kicsit is játékokkal kapcsolatos. Most, hogy mi 13. osztályban vagyunk, még mindig összejárnak "kockulni".

    Természetesen, mint mondtam, tudom, hogy nem ez az igazság általánosságban, a lelki szemeim előtt mégis az jelenik meg, amit leírtam, és rövid távon nem tudok rajta változtatni, az biztos.

    Heki: a bukfenc kérdezi, hogy haragszolerá ;]

    CJSOKSZÁM: Nem lenne gond, ha egyszer megbeszélnék, de egész álló nap, minden egyes szünetben, és már az agyamra megy. Sokszor kimegyek az udvarra támaztani a korlátot, csak hogy ne halljam.
    LOL-ban van ez a 10 katt per másodperc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák