Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #12850 üzenetére
Köszi, ő az, láttam, 5.1-en elkaristol a drágaság.
De addig csak a tesztek erejéig fogom húzni.
Bőven megfelel majd az 4.3-4.5-ön is.Örülök, hogy ilyen géped lett, komolyan!
Remélem most már teljességgel elégedett leszel, és élvezni tudod a hardverek adta "gyönyöröket".lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz laca000 #12852 üzenetére
Egyenlore meg csakkinlodok mindenel..... a tetves processzor nem szeretne az eg minden faxaert visszaveni az orajelet, a kartyamnak meg a masodik gpu-ja mindig 99%-on teker mint az orult.......nincs mar nekem ehez turelmem....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #12853 üzenetére
... itt lenne az ideje valami celeront szerezni, nem? Öreg madár, nem megy ez. Ha gondolod valami nyomott áron ezt-azt (VGA) átveszek. Persze nem azt, amit 99%-on hajtottál
Komolyan: Első körben meg kellene lesni, hogy mitől is a hajtás. Feladatkezelő? Valami processz "beszorult"? Win8 nagyon akar frissíteni, örökké. Nem az a baj? Meg lehet más is, pl. felraktad az Asus csoda progijait, na azok aztán tudnak kavarni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
en beleverem az osszes peniszem a prostitualt edesanyjaba a rognak,elegem van belebaszom a csavarhuzot a szivebe, ugy kihajitom az ablakon a gyihetet is mint a rogot,holnap holnaputantol eladom a gepet veszek belole egy netezos xart meg wgy konzolt.en meguntam mar ezt a sok xoppast
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Ejj, de szomorú, hogy a boldog -ám telhetetlen- ex-AMD tulajok a hajukat tépik.
Ennyi gonoszságot nézzetek el nekem kérlek. Nem akarok kárörvendeni, nem szokásom.Macsek: talán nem itt kellene, hanem Inteles topikban kérdezni. Vannak nagy mágusok: Jones, SubaruWRC, Meg az angyalcsaj, hagy0 vagy valami a neve. Ők intel tuningban királyok, ismerik kívül-belül. Biztosan valami beállítási szopóságok ezek, Nem lehet az a ROG olyan sz@r... Nyugalom, kis itóka, aludni rá egyet (ez a legnehezebb), alővenni a manual-t, a netes sweet-spot eredményeket és agyalni...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #12856 üzenetére
megin az a qrva anyja a2.....nem ad kepet ujra az elobb hiaba adott......
itt es most betelt a pohar.elegem van..en kilepek a pc vilagabol ha az uj kartyaval se fog menni akkor viszlat.le is ut fel is ut.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #12857 üzenetére
vizson.mar a gugli elso 10oldalat vegignyaltam minden variacot kombinaciot e kettonek a szummajat megcsinaltam a negyzeten es semmi.azoknal meg ki van irva h privatba szakmai kerdesre nm valaszolnak.lap topikja halott ivy topikokba nem annyira bitang hozzaerto emberek vannak.
en nem fogom enni az idegemet evvel a fostalicska geppel.ittvan a faxomba egy szinte csucs gep erre baxakxik kapott mar 3biost is isb kilcson keresztul...Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
Vegyetek FX-et!
Nem hittétek el, hogy ez a jó proci, kellett nektek letérni a helyes útról!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
laca000
őstag
Nem köll Asus segédprogram, szíjjelbasz az mindent.
Anélkül jó, hidd el.
Most má' újra kell húznod[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
Nah, akkor lassan. Mi a probléma? CF/SLI? Vagy mi a bráner van?
Milyen OS? Win 8 felejtő szvsz, bár van, aki írta, h már nincs gond, de akkor is: legyen stabil azzal amivel nincs para. Ezen okból érdekes lehet live linuxal is megnézni, mi a bré van.
Másik a ramok, szorzók. Vegyél mindent gyári alá, legyen egy stabil pont, ahonnan lehet nekilátni a finomításnak. Ez a legnehezebb az új vasnál, ha nem tudod miben bízhatsz és mivel lehet gond.Hétvégi tapasztalat: Régi gép SSD upgrade. Alap dolog, AHCI be. Telepítő indul, minden frankó, majd reboot kifagy. Hibakód szerint IDE eszközök inicializlása. Mondanom sem kell OEM gép, Intel deszka, stb... hát qrva nagy lol. SEMMI nem segített, IDE módba kellett rakni a sata cuccokat és boldogan döcög a gép. Kókány dolog, de hát ez van. TRIM megy így is, többi meg majd meglesz, lehet bios-t frissítek majd, de legalább hétfőn üzembe állt a gép. Volt, h optikai egér akasztotta meg a boot-ot. Mire kiderült, öregedtem kicsit. Lehet, h ott is ilyen nevetséges dologról van szó.
-
laca000
őstag
válasz ViZion #12862 üzenetére
Tegye föl a rosseb a Win8-at, tele van galibával, mint ahogy az látszik is.
Inkább, ha már "kevés" lesz a Win7(de még az is arrébb van), majd akkor, addig sok értelme nincs.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #12864 üzenetére
Ahogy fentebb is írtam, a win 7 hamarosan "kevés" lesz... mert az új laptopok (amik az eladások zömét adják) olyan HW-vel jönnek, amihez nincs W7 driver. Persze "jogosan", hiszen a gigabites lan csati, vagy a b/g/n wifi és a BT olyan hihetetlenül fejlődtek a win8 megjelenése óta, hogy w7-el sokkal rosszabbak lennének...
...vagy esetleg mocskosul lepénzelte az M$ a HW gyártókat? Nem, ez hülyeség, biztosan nem ez az ok...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
=HG=
addikt
Nem tudom mi bajotok a win8-al, nekem mind2 gépen az van és semmi gond vele...
(#12853) miklosss2012: Energiagazdálkodás "kiegyensúlyozott"-an van ?
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #12865 üzenetére
Helytálló az összeesküvés elméleted, de amíg nincs értelmes driver win8-ra, márpedig én így látom, mert a mai napig nem tudják összehozni, biztos újból nem telepítem.
Várok.
Az még mindig olcsóbb és időtállóbb.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MiklosSaS
nagyúr
Na megvan vegre az eredmeny, most mar minden rendesen. Ez a cpu-m:
4.2 Ghz...........1.21 V
4.7 GHz...........1.34 VA videokartya az brutal eros, iszonyatosan nagy teljesitmenye van. Azert meg is latszik a fogyasztason 4930K@4.7GHz + HD 7990@1100 MHz, furmark+IBT (egyszerre) = 613 W !!!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #12868 üzenetére
613 W az jó, amúgy is tél van. Elfér, nem?
Természetesen várjuk majd a "jajj, de sok lett a villanyszámlám" kezdetű hozzászólást is, sokak vesszőparipája a fogyasztás. NEM akarom elbagatelizálni, mert tényleg fontos: laptopnál, tabletnél, telefonnál, stb... ahol akku van. Sőt, HTPC-nél, házi servernél sem mindegy. De aki játékra/munkára épít gépet és a fogyasztáson aggódik, az szÍÍÍja meg a 3 fázistMás:
Eszkimót (tudjuk kik) felveszik hajóra melózni. Elérnek Ámerikába, kikötőbe odakiált a néger legénynek:
- dobd ide a kötelet tesó!
- What?
- Há' dobdmá' ide a kötelet!
- What?
- Hát dújú szpík inglis?
- Oh yes, I do!
- bazzmeg, akkor dobd ide a kötelet!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz stratova #12871 üzenetére
Miért, az nem egyértelmű, hogy offset mod-ba át kell állítani?
Szerintem tudja, nem az volt a gond, max az örömködés melletti hirtelen kapkodás.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
otto14
őstag
JobbReggelt Mindenkinek
Hull/esik a hó
asd
-
Shokkolo
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt nektek is. Hulla vagyok......nincs kedvem dolgozni.....
-
mackosajt
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Reggel kiengedtem a fiaimat, mikor indultak a suliba.
Visszafeküdtem.
Most reggeliztünk nejemmel.Kicsit bealudtunk.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MrM94
addikt
válasz otto14 #12889 üzenetére
valami idiota megkozelito szamitast irt fel a tanar a tablara ami nagyon egyszerunek tunt...erre kiderult h minden marhasagot kikell szamolni+ differencialszamitas utana visszahelyettesiteni a kilometer hosszu kepletbe.meg ilyenek..
angollal h allsz? hat bioval?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
otto14
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz laca000 #12892 üzenetére
Igen, en is varnam ha a helyedbe volnek nagyon jol sikerult peldany. Kicsit bantam akkor hogy nem hozzam kerult, de most orulok hogy ilyen nagyszeru emberhez kerul mint te.
@macsek:
@paripa: alig varom hogy uzemeld be a 4770K-t. Aztan majd csak doljenek a gigahercek, kivancsi vagyok hogy fog asus alaplapban viselkedni.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #12893 üzenetére
Megtisztelsz, de azé' a Te 4930K-d sem kispiskóta..
Még a végén hárman örülünk.
Betársul a klub-ba Macseklehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
mackosajt
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest