Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fantom922

    aktív tag

    válasz Predatorkill #19326 üzenetére

    Egyre szélesedett a szín egyedisége és a lámulás között a szakadék ahogy jelentek meg az újabbnál-újabb lapok. Kezdetben ugye 4 szín volt és nem volt annyira változatos mint most, mert nem volt dual orbos lap még és a legtöbb egység pure volt. Viszont a színeknek meg voltak az egyedi vonásai. Lámulni sem lehetett ennyire.

    Én a sadót ismerem igazán, hát onnan egy példa:
    T3-on lehetett church-silver-bp cuccokkal operálni ugyanúgy, de nem volt grigori és T2-n nincs reaver sem. Magyarán gyengébb T3 volt mint most losttal jóval és T2-n gyengébb voltál mint mások. A bp-k miatt ugyanis több egysége volt kéznél a többi színnek és ugye még nincs reaver.

    ...persze a többi szín ismerői akik régi motorosok is sorolhatnának ilyen példákat. Ebben az időben a pure mindegy (sadó, fire, frost, nature) is ugyanolyan erős volt mint a vegyes deckek. Jobb volt a balance.

    Aztán bejöttek az új lapok. Itt már kezdett elcsúszni a dolog. Az új lapokat nagyon erősre csinálták, hogy sokan vegyék őket, nem gondolva a következményekre és elkezdték szépen az újabbnál-újabb és erősebbnél-erősebb lapokkal megfojtani a játékot. Aki igazán könnyedén akart nyerni elkezdett op lapokkal és összeállítással játszani és előnybe került a többiekkel szemben. Erre a többi is elkezdett lámulni és azon kapták magukat az emberek, csak ugyanazokat a paklikat és egységeket használják. Vannak persze különbségek a paklik között, de nem sok. Pl. OnSeT próbálgatott más összeállításokat, de az alap lapok melyek nélkül nem lehet meglenni akkor is ott voltak. Mert nélkülük nem lehet meglenni, ez a probléma. OnSeT-nek volt a hangyaváras megoldás ami leszedi szép lassan az ellen welljeit és orbját. Szerintem tök jó ötlet volt használni fire-frost-ba. De mit ért volna a frost bp-i nélkül.

    Minden összeállítás ugyanazokra az alap kártyákra épül és ez baj. Ebben (ezt még senki nem mondta :D ) Murdeernek igaza van.

    Na ezt olvasd el, ha tudod :DD

    „Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

Új hozzászólás Aktív témák