Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz guftabi96 #21195 üzenetére

    Emlékszem a TTK változtatásra, március körül volt ha jól emlékszem, itt a fórumon is figyeltem a reakciókat. Voltak itt is olyanok, akik örültek neki egyébként, sőt, olyat is olvastam valahol, hogy nem -e a hangos kisebbség sírta tele a fórumokat a redditen meg mindenhol és a játékosok nagy részének nem -e megfelelőbb volt a hosszú TTK. Ha jól emlékszem itt is írta valaki anno, hogy neki teljesen bejött a hosszabb TTK és miért csinálják vissza.

    A Battlefield 1-es pályák meg szerintem szuperek ezekhez a pályákhoz viszonyítva, kivéve a nagy nyíltabb pályákat mint Al Sundan, Panzerstorm, Twisted Steel vagy a Pacific pályák(de ez szubjektív, szóval ez csak a privát véleményem). Ja és Battlefield 1-ben valahogy sokkal több kill összejön rövidebb idő alatt, mint ebben. Még gyalogosként is sokszor ezért meg a pontfoglalásaimért top 3 vagyok gyakran. Több az akció benne valahogy és azért élvezetesebb szerintem.

    (#21193) propetya85 Ha kispadozást akartok, akkor ajánlom az új Call of Dutyt! :K Na az pont ilyen ahogy leírtad, meglát az ellenfél és már halott is vagy, szinte esélyed nincs fedezékbe vonulni. Én többek között ezért is mondtam az open beta után, hogy köszönöm nekem ebből ennyi bőven elég volt, ebből többet nem kérek.

    [ Szerkesztve ]

    Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 Oled UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

Új hozzászólás Aktív témák