Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz giornalista #10942 üzenetére
Egyetértek veled!
nov 9.-és 20.-a között olyan jókat lehetett játszani hogy csak na!
Kb olyan szinten mintha akkor 2x jobb lett volna az élményfaktor.
Utána mintha kicserélték volna a player base-t agyhalott degenerált ovisokra....
(ugyanez volt BF1 nél nem rég, mikor aproért meglehetett venni)
Csupán ennyit számít milyen emberek játszanak vele...Most is lehet jókat játszani a randomokkal de ez csupán már szerencse kérdése.
Hétköznap délelőtt és este , hétvégén csak késő este amikor van nagyobb esély hogy normálisakat fogj ki.(#10948) omfgk
Szerinted aki értelmetlen helyeken campel "sniper" és köze nincs a játékhoz azok majd még a mapot fogják nézni?!
Ha egy interakcióval kéne többet kiprodukálniuk már letestelnének...Már eljutottam arra a szintre hogy nincs elvárásom a random squad és csapattársakkal, így ellenkező esetben csak pozitívan lepődök meg.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz BerserkGuts #10949 üzenetére
Kipróbáltam, azt a tesztet :
Sztem simán lehet hozni a 220ms alattit de azt nem tudom elképzelni mit csinál aki 100 körül teljesít... biztos vannak olyanok de én inkább script vagy valami másra gyanakszom.. Aztán lehet csak öreg vagyok én már ehhez
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz Pro!Petya #10951 üzenetére
Emlékszem, mikor a BF3 ingyenes lett. Gyakorlatilag abba kellett hagyni egy darabig a játékot, mert borzalmas lett.
Mondjuk a BF5 elég hamar leereszkedett olcsóbb árra, gondolom egy darabig itt is ez lesz a szervereken.
Nekem jelenleg játékosbázis szempontjából a legjátszhatóbb a Bad Company 2. Azt már nagyrészt megunták a vérpisták, sokszor lehet jó squadban lenni. -
tom_tol
addikt
Mesterek!
Mi van ma? Hogy kerülnek 100-500 ping-es játékosok az EU szerverekre? Olyan a játék mintha diavetítés lenne
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #10939 üzenetére
Kösz szépen mindenkinek, még D2-ben van pár lerendezendő, viszont elgondolkoztam tényleg, h megveszem, 40eur a deluxe de gondolom, h csak csicsát ad. A sima 30 asszem, annyit lazán megér.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisselandras
senior tag
Skacok mért nem érek el legalább 60-70 fps est?
Gép adatok intel core i7 2600 16 gb ddr 3 ram 1333mhz kari az AORUS Radeon ™ RX580 8G
Mindent csináltam de nem bírom ki hajtani az ideg szét basz gtx 1050 ti g1 el ennyi gondom nem volt ki bírtam legalább hajtani ötlet?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
ForRedGlory
félisten
válasz kisselandras #10956 üzenetére
Gyenge proci, RAM (es vga is ehhez a jatekhoz, mert NVIDIA-n jobban erzi magat).
Azzal a VGA-val az i9-9900k + 16GB DDR4 is csak atlag 85fps-t tud.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Minden low
Film grain és a többi off
DX11
FFR ON
Field of view alapon -
Topikgazda
Elsősorban a proci lehet kevés sajnos.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
Monitorozod a játékot? Mik a beállításaid játékon belül illetve radeon szoftverben?
Hány %-on megy a VGA/CPU? -
zzola
titán
válasz ForRedGlory #10957 üzenetére
Vegán is jól érzi magát a játék...
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, sima Xbox One-on mennyire szaggat/butított grafikájú a játék?
-
nincsnév007
őstag
válasz DeathBat666 #10963 üzenetére
én sima ps4en játszok is tökéletesen meg vagyok vele elégedve, grafika se rossz, és szerintem simábban fut mint a bf1
-
Lendova
őstag
válasz ForRedGlory #10962 üzenetére
Belinkelem megint , 72 fps-re van lock-olva nálam és ott is marad RX 480-on. (48-72Hz a Freesync tartománya a monitoromnak)
All fiat goes to zero.
-
Atla
senior tag
Másnál is van random fagyás,mindenféle hibaüzenet nélkül?
Eseménynaplóba persze fel van jegyezve.A hibát okozó alkalmazás neve: bfv.exe, verzió: 1.0.68.32584, időbélyeg: 0x5c1007a4
A hibát okozó modul neve: bfv.exe, verzió: 1.0.68.32584, időbélyeg: 0x5c1007a4
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000001bd5527
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1f9c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d499d0c31a82ae
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield V\bfv.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield V\bfv.exe
Jelentés azonosítója: ba56fa33-e7c8-4e63-bbe9-e3ac9ffbd708
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója: -
ForRedGlory
félisten
válasz Lendova #10965 üzenetére
Nem értem a gondodat... mit akarsz most bizonygatni? Láttad milyen gépe van és neked milyen géped van?
I7-2600k + 16 GB DDR3 1333mhz(!!!) = Ryzen 1700@3.85GHz + 16GB DDR4@CL14 3400MHz?
Nem azt mondtam, hogy nem lehet magasabb fps-t elérni.
Én most DDR4 2400mhz-ról váltottam DDR4 3600 mhz-ra és brutálisan gyorsult a játék, főleg minimum fps-ben. A gépén nem kellene elvárni csodát, mert ott nem egy komponens gyenge láncszem. Nyilván nem low beállítással akar 60-70 fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz ForRedGlory #10967 üzenetére
Hogy mit várhat el pontosan VGA-tól, nem többet, nem kevesebbet.
Ha ezeken a beállításokon sem jó, akkor drága lesz a karácsony.All fiat goes to zero.
-
Pro!Petya
addikt
FollowTheORI
Azt akartam kérdezni hogy squadban tele vagytok-e de ez a fosh kicenzúrázza a "vagytok"-okKiégtem megint , full retard a felhozatal ...az egyik nálam a kezdőnkön campelt a tankban , a másik "sniper" szaladt az ellenkező irányba mint amerre jelölöm az objectivet a másik nem mer a házból előjönni stb stb és ezt körökön át .. hiába kickelem a másik sem jobb..
Ma ami élesztést kaptam azt mind L0f4gi adta respect neki!
Mikor berobbantam az ablakba még onnan is kiszedett
A többiek meg azt se tudják merre vannak arccal[ Szerkesztve ]
-
B.csaba1975
újonc
Sziasztok. Fiamnak 10 ből 9 szer kifagy a játék már az elején. Jelenség :valamilyen színű kép és nem reagál semmire. A gépe i7 2600k, 16 GB ram, xfx 560 4gb.Mi lehet a hiba? Előre is köszi. Origin verzió.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát hogy is mondjam.... pretty accurate.
-
lofagi
addikt
válasz Pro!Petya #10970 üzenetére
Rotterdamon volt egy amikor elég nehéz volt, mert ott halt(ál) az ablakban, akkor az te voltál? Na mondom, itt vár szegény és nem tudom éleszteni, de szerencsére felugrott és ment az élesztés.
Amúgy rühellem a medicet jelenleg, mert a fegyója nagyon nem adja nekem. S így nincs is vele nagyon kedvem játszani, pedig nagyon szeretek élesztgetni, leghasznosabb dolog, főleg füsttel. Nagyon hasznos egy klassz, ha még ölni is lehetne vele akkor kimondottan tetszene. De úgy látszik ebben a részben mostoha szerepe van.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
warcat
veterán
válasz B.csaba1975 #10971 üzenetére
Esélyes,hogy instabil tuning, ha van. (proci/vga)
Erősen terheli a gépet, már az előd is előhozta a problémát, ha volt, jó játékos gép kitesztelésére pl egy Overwatch-al karöltve.EA: It's in the crate!
-
Looserke
őstag
Az én konfigomon simán megvan a 60-70 FPS fullHD, ultrán, 64es multiban...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hi!
A span rendszert megjavították már? Arra gondolok, hogy conquest módban simán a már elfoglalt zászlók mellé tudott spannolni az ellenség. Meg arra gondolok, hogy a pálya bármely pontján, akár a legszélén is a hátunk mögé rakott akár négy embert is. A bf3 és 4-ben nem volt ilyen, ezt kijavították már? Köszi!
-
BerserkGuts
őstag
-
Pro!Petya
addikt
válasz #08205824 #10977 üzenetére
Értem amit mondasz csak az nem jön le hogy ezt miből szűrted le...
Spawnolni CQ alatt csak squadtársra, squad recon "rádióra" (ha van),befoglalt pontra,járműre és kezdőre lehet.
Ha valaki mögétek került az repcsiből ugorhatott aztán rá éledtek a többiek, vagy a fentiek valamelyike lehetett csak. 162 órám van benne origin szerint de még egyszer nem tudtam a semmiből az enemy mögé spawnolni CQ alatt!
TDM -ben a rotáció miatt bele lehet futni mivel nem egyszer éledtem úgy az enemy mögé hogy azistenbarma "sniper" csak campelt előttem ,de előfordult h többen is. Hozzáteszem ebben a módban aki 2sec-nél többet hasal azonnal kickelném. Sajnos van elég mód és map nekik ahol kiélhetik ezt a féle aberráltságot.(#10973) lofagi
Jep, én voltam
Sztem teljesen adta neked! Kevés medic van aki élesztés előtt "tisztázik". Többnyire vagy leszarják az embert vagy eszetlenül átrohan a sűrűjén csak hogy éleszthessen persze addig 10x leszedik...
Amúgy tetszett az a 3-4 kör hiába nem voltunk egy squadba legalább lehetett érezni h nem full useless a csapat.[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
válasz ForRedGlory #10957 üzenetére
Irtam is gtx 1050 ti 4gb g1 el simán ment a játék s akkor i5 2500 volt benne nem i7 es proci most meg csere volt i7 es proci van benne s új vega az rx580 8gb verzió 1050 gtx ki hajtóta azt az fps-t ez meg nem akarta pedig low grafikán nyomtam vele 1080 ba
(#10958) cyberwarfare
Ez igy siker 150 -180 fps meg lett de mi az a FFR ON?(#10959) FollowTheORI
Nem tudom de cpu nem hajtja ki most meg nincs már rá kes majd jövőre lesz teljes alaplap csere s proci csere(#10960) zzola
Nem szoktam de máma csinálok tesztet s fől dobom .Beállításaim csak low on nyomtam eddig 1080 ba
radeon szoftver meg hiába telepítem mindég az 1603 hibával dob vissza(#10975) Looserke
rx580?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
F e Z o
veterán
nehaelgondolkozommilyenlehetmindentegybeirniekezetekbetukesirasjeleknelkul, de aztán rájövök, hogy én jártam általános iskolába....Bocs, lehet csak nekem bántja mocskosul a szemem némelyik fórumozó írása...
H2O über alles!
-
törölt tag
válasz kisselandras #10981 üzenetére
Előre renderel pár képkockát. Ha nem érzékelsz input lag-ot. Akkor hagyd úgy és élvezd a sok fps-t.
-
zzola
titán
válasz kisselandras #10981 üzenetére
DDU-val pucoltad le a drivert?
-
kisselandras
senior tag
Nem de teljes operációs rendszer csere van bfv Ben írták azt hogy Win7 nem támogatja a dx12 😂ez eszembe se jutott idáig de amint kész írok mi a helyzet
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Rico45
őstag
válasz Fitzgerald #10986 üzenetére
Régebben nálam is gondokat okozott,de mára jól müxik.
Viszont Codww2-nél akad rendesen ha be van kapcsolva."Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Fitzgerald
veterán
válasz Rico45 #10988 üzenetére
Nem tudom mi alapján dönt úgy a progi hogy elkezd szemétkedni, nálam Battlefield játékokban csak a baj van vele, csak akkor nyomom be ha videót akarok készíteni. PUBG-vel meg Mass Effect: Andromeda-val játszok még mostanában a BF1 és a BF5 mellett, azokban nálam sincs vele gond.
-
juve600
nagyúr
válasz Fitzgerald #10986 üzenetére
Nvidiások, a Geforce Experience-ben az In-game overlay-t kapcsoljátok ki a rákba
ez helyesen :Nvidiások, a Geforce Experience-t ne rakjátok fel
-
bajszatlan
tag
A játékban hogy lehet kikapcsolni az FPS limitet? Illetve létezik hogy 200 a maximum?
-
Aventador91
őstag
válasz bajszatlan #10993 üzenetére
csak az rx 580 tekeri ki 200 fps fölé 110% resscale-el
-
bajszatlan
tag
válasz Aventador91 #10994 üzenetére
csak nem? egyébként van lehetőség kikapcsolni a limitet valahogy?
-
Lendova
őstag
válasz bajszatlan #10995 üzenetére
0-val jön be a konzol, ez pedig a parancs pld 200 max-hoz: GameTime.MaxVariableFps 200
Lehet nem véletlen, hogy 200 a gyári limit, majd kiteszteled. Kell csinálni egy user.cfg-t benne a paranccsal, ha permanensé akarod a limitet.All fiat goes to zero.
-
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs